Îndrăgostește-te de un nemernic

“Într-o zi, vei ceda ochilor lui frumoși și cuvintelor lui dulci și te vei îndrăgosti de el. Lumea în care va trăi îți va părea cel mai frumos loc de pe pământ și numele lui te va provoca să râzi, să fii fericită, să te gândești cu indiferență la trecut și cu speranță la viitor.”

separator
, scrie Vitali Cipileaga pe site-ul devorbacutine.eu.

barbat-700x329

“Vei fi cea mai naivă femeie și te vei înșela amarnic, dorind omul care niciodată nu a iubit. Într-o zi, el te va folosi și acel moment va fi cu adevărat important, pentru că te va face să înțelegi atât de multe lucruri. Îndrăgostește-te de el, de cel mai nemernic și indiferent bărbat, pentru că vei ști după asta cum e să iubești și cum e să urăști cu adevărat și vei înțelege ce este dragostea și ce este o emoție de umplutură.

Îndrăgostește-te de un nemernic. De un impostor în dragoste, de unul care-ți va dori anii și corpul și nu va căuta sufletul. Îndrăgostește-te de el, pentru că doar așa vei ști cât de crudă e viața și dragostea neîmpărtășită și doar așa vei putea prețui cu adevărat oamenii care-i vor urma. La început va fi frumos și apoi te va durea indiferența lui. Asta și va fi cea mai bună lecție. Vei începe să te schimbi, vei deveni din copilă o femeie care știe cât valorează un om sincer, un moment de recunoștință și un sărut dat din dragoste. Vei aprecia faptele și nu vorbele false. Vei găsi mai potrivită o relație de cunoaștere și înțelegere decât una plină de reproșuri. Toate astea le vei înțelege alături de un indiferent și nu de un om iubitor. Alături de cineva care îți va deschide ochii la ce înseamnă reciprocitate și afecțiune. Fiecare palmă oferită indirect de el va fi o lecție bună însușită de tine.

Îndrăgostește-te de un nemernic. De cineva care te va face să suferi și astfel să-ți dai seama cât de prostesc e să iubești un om gol. De cineva care prin respingerea lui te va face mai devotată și prin trădarea lui te va face mai puternică. De cineva care îți va ucide o speranță și îți va oferi alta. Una despre dragostea sinceră. Una despre un om sicner care va veni în viața ta. Una despre fericire care vine după încercări. Iar el va fi o încercare fără final, dar cu atât de multe lecții. Îndrăgostește-te de un laș care nu va construi cu tine, pentru că așa vei începe să apreciezi asta ca stare, ca moment de bază într-o relație. Ceea ce nu știi, înveți. Și cel mai bine înveți alături de cineva care îți oferă lecții proaste de viață. Apoi va veni cu siguranță și acel suflet pereche care îți va oferi și lecții bune. Dar nu acum, acum fii încrezută că un nemernic e omul tău și ia cele mai bune învățături din asta.

Îndrăgostește-te de un nemernic, pentru că doar atunci vei învăța cea mai importantă lecție în dragoste. Și numai după asta vei putea iubi cu adevărat un om corect care îi va urma.”

Şocant! O femeie de 250 de kg a născut un bebeluş de 16 kg
Articolul anterior
Natalia Gordienko a ajuns pe Muligambia. Iată motivul!
Articolul următor
Alte articole interesante