Infidelitatea în funcţie de vârstă

Potrivit ultimelor studii, orice persoană se gândeşte la un moment dat să-şi înşele partenerul.

separator
Mai jos vezi cât de predispus spre infidelitate eşti în funcţie de vârstă. 

femeile-inseala

Femei

Deşi este demonstrat faptul că femeile simt mai des nevoia de a înşela decât bărbaţii, ele posedă mai bine capacitatea de a înfrâna această dorinţă.

Până la 22 de ani

Până la vârsta de 22 de ani, femeile sunt cel mai puţin dispuse să înşele. Şi asta, deoarece nu ştiu încă exact ce vor de la partener. Însă, simt nevoia să experimenteze, aşa că în mai bine vor ieşi dintr-o relaţie pentru a intra în alta, fără să înşele.

Între 22 de ani și 35 de ani

Femeile aflate în acest interval de vârstă simt la un moment dat că sunt sufocate de relația în care sunt implicate. De aceea, sunt mai predispuse să înșele. Ele încearcă de fapt să găsească un refugiu, dar totodată nu vor să renunţe la partenerul pe care îl au.

Femeile peste 35 de ani
Femeile care au peste 35 de ani știu deja ce își doresc de la un partener. Din aceste considerente șansele să înșele sunt destul de mici. Dacă totuși înșeală o fac din plăcere sau din răzbunare. Fiind conștiente de sexualitatea lor, sunt destul de viclene încât să țină în secret escapadele sexuale și chiar să se bucure de ele de mai multe ori.

Bărbații

barbatii-inseala

Între 22 şi 35de ani

În cazul lor, instinctul sexual este mai puternic. Chiar dacă sunt într-o relație, pot înșela fără a avea careva remușcări, fiind capabili să ascundă perfect acest lucru.

Între 35 – 40 de ani

Bărbații care au această vârstă se confruntă de multe ori cu o criză existențială. Acesta este unul dintre principalele motive pentru care caută să își demonstreze că încă mai sunt virili. Pentru ei adulterul este mai mult o dovadă necesară pentru ei înșiși că încă mai sunt doriți de femei.

Peste 40 de ani

De la această vârstă, majoritatea bărbaților pot spune că sunt multumiți cu ceea ce au cucerit în materie de femei. Dacă vor înșela, o vor face în cele mai multe cazuri pentru a-și aduce aminte de gloria tinereții.

 

Sursa

Soţia lui Nicolae Glib bate recordul la învârtit conserve!
Articolul anterior
Nata Albot la ”Oyster Fest”
Articolul următor
Alte articole interesante