„Iubește-o, căci ea este singura femeie, pe lângă maică-ta, care vede perfectul în tine!”

„Nu vezi că îndepărtezi o fată care vede perfectul în tine? Nu vezi că îndepărtezi o fată care și-a pus, fără rezerve, sufletul pe tavă și s-a deschis în fața ta? Nu vezi că o îndepărtezi nefăcând nimic pentru fericirea voastră? Nu îndepărta fata care și-a pus inelarul la bătaie doar pentru tine. Hai, coane, n-ai cum să fii așa orb oricât de oarbă s-ar spune că e dragostea!”, scrie thediaryofadam.com.

separator

004

Nu, nu vreau să cred că ai luat-o de-a gata, ca fiind a ta orice ai face, după ce ți-a spus primul „te iubesc”. Păi nu știi că acel prim „te iubesc” a însemnat că-ți dă toată puterea de a o distruge, dar are încredere că n-o vei face? Hai, coane, nu fi nenorocit!

Iubește-o naibii, căci ea este singura femeie, pe lângă maică-ta, care vede perfectul în tine!  Oricât de imperfect ai fi. Iubește-o pentru că a zugrăvit un cămin pentru amândoi! Iubește-o pentru că a ales să împartă fericirea în doi – lucru mare, ținând cont că trăim într-o lume atât de egoistă! Hai, fii bărbat și fii mai mult ca perfect pentru ea!


Poate că n-au fost toate bune mereu, poate că v-a mai prins ploaia din când în când, poate că ați mai țipat unul la altul, poate că ați mai dormit separat, dar cine nu are de-a face cu așa ceva atunci când iubește? Și cine iubește știe că din greutăți se nasc cele mai mari realizări în doi. Hai, n-o îndepărta pe fata care ar întoarce lumea cu susul în jos doar pentru tine! Luați-vă de mână și cuceriți lumea împreună, căci toată frumusețea ei, a lumii, vă așteaptă!

Citește continuarea pe thediaryofadam.com.

Copiii de la o grădiniță din Chișinău, internați la spital cu boli diareice acute
Articolul anterior
Copiii internați în spital au fost diagnosticați cu infecţia rotavirală
Articolul următor
Alte articole interesante