Jocul erotic care-ți va condimenta vacanța

Toate femeile cunosc senzația de rutină în așternut, iar acesta este primul indice că relația trece printr-o criză. Dacă bărbatul alături de care vroiai să-ți petreci toată viața nu mai seamănă a prinț, iar obiceiurile lui nu te mai sensibilizează, înseamnă că trebuie să faceți o schimbare.

separator

Iată ce trebuie să faceți:

Închiriați camere diferite în hotel. Principala condiție este să trăiți separat, dar aproape unul de celălalt.

Haine, lenjerie, coafură și machiaj nou. Experimentează cu imaginea ta, dar nu exagera. Fă-ți schimbarea la care întotdeauna ai visat, dar nu aveai curaj să o faci. Roagă-ți și partenerul să-și schimbe garderoba și stilul. Asta îl va ajuta să se elibereze și să uite de problemele cotidiene.

Poziții sexuale noi, pe care nu le-ați mai încercat niciodată. Învață, de exemplu, niște tehnici orale sau manuale. Acestea vor fi suficiente pentru a crea senzația că nu te cunoaște îndeajuns și pentru a-l excita la maxim.

Preludiu. Anunță-l din timp că în această vacanță ve-ți face cunoștință din nou. Inventați un mod original în care vă ve-ți întâlni. De exemplu, poți merge pe plajă și, întâmplător, să-i atingi bicepșii, să-i spui că ești încântată de felul în care arată și să-l întrebi ce planuri are pentru diseară.

Punctul culminant. Ca orice „dragoste în vacanță”, întâlnirea cu tipul de pe plajă trebuie să se încheie cu o partidă de sex care îți taie răsuflarea. Fă-l să simtă ca și cum ar fi pentru prima dată cu tine sub aceeași plapumă. Și uită de poziția „misionarul”. Trebuie să-i arăți noile tale competențe în materie de sex.

Machiaj pentru mirese, recomandat de o specialistă în domeniu
Articolul anterior
(Poze) Iată cum arată mama-surogat a copiilor lui Filipp Kirkorov
Articolul următor
Alte articole interesante