La Comrat a fost deschis un sex-shop. Bătrânele sunt șocate!

Primul magazin din Comrat care oferă doritorilor o gamă largă de accesorii intime a trezit indignare în rândul bătrânilor și amuzament printre adolescenți.

separator

Noul tip de afacere a stârnit controverse între locuitorii orașului – de la interesul viu până la cerințele de a închide magazinul, scrie gagauzinfo.md.

Prezentarea gamei de produse a avut loc pe 1 martie. Acest eveniment a atras atenția tineretului. Persoanele cu vârsta cuprinsă între 18 și 30 de ani, au examinat marfa cu interes, au făcut fotografii și le-au postat pe rețelele de socializare.

„Despre astfel de magazine doar am auzit, mi-a fost interesant să văd. De bani „de prisos” nu dispun, nu intenționez să cumpăr ceva”, a declarat Grigorii, student USC.

Amicul acestuia a făcut o cumpărătură în valoare de 150 de lei, dar, categoric a refuzat să spună ce anume a procurat.

Oamenii de vârstă mijlocie și înaintată au apreciat negativ deschiderea primului sex-shop din Găgăuzia.

„Nu înțeleg cum poți cheltui bani pentru aceste lucruri rușinoase. Nici pe degeaba nu-mi trebuiesc. Orașul nu are nevoie de astfel de magazin”, a spus o femeie.

Proprietarul „sex-shop-ului”, este de părere că, în deschiderea acestui magazin nu e nimic rușinos.

„De ce să-mi fie frică dacă acest magazin este deschis pentru sănătate. În asta nu e nimic înjositor. Eu nu fac nimic ilegal. Și, în general, oamenii care sunt interesați vor veni singuri. Nu e nevoie de a scrie ceva despre asta, pentru că nu avem nevoie de publicitate”, a spus administratorul, refuzând să-și spună numele.

Poți procura cărți cu 50% reducere la „Noaptea cărților deschise”
Articolul anterior
Cum complexele și temerile ne transformă în alți oameni!
Articolul următor