Leziuni provocate în timpul sexului și cum pot fi tratate

Atunci când faci sex aproape toți mușchii din corpul tău se încordează și poți face un accident, mai mic sau mai mare, dac

separator
ă faci unele mișcări bruște. Vezi care sunt cele mai des întâlnite leziuni pe care le poți face în timpul sexului și cum este cel mai bine să le tratezi.

Tot-ce-trebuie-sa-stii-pentru-a-avea-o-viata-sexuala-sanatoasa-

Întinderi musculare

Ca să previi acest lucru, ar trebui să faci încălzire înaintea partidelor de sex, cu riscul de a arăta un pic caraghios în fața partenerului sau puteți începe încet, cu poziții simple, și să avansați la unele mai complicate.

Ca să scapi de durerea unei întinderi musculare ar trebui să iei un antiinflamator – ceva ce conține ibuprofen -, să te odihnești și să mergi la un doctor dacă durerea persistă mai mult de câteva zile.

Sex în timpul unei infecții urinare

Fie că ai o infecție urinară, una vaginală sau bine-cunoscuta candidoză, partidele de sex pot deveni destul de dureroase. Cea mai bună cale de a preveni alte dureri sau înrăutățirea problemelor de sănătate pe care le ai deja este să te abții de la sex până te tratezi.
Iar dacă te-ai ales cu dureri la finalul partidei de sex, atunci poți apela la comprese reci aplicate exact pe zona dureroasă, pentru moment, și mergi la doctor imediat cum ai ocazia.

Fisuri în țesutul vaginal din cauza sexului

Acest lucru se poate întâmpla dacă nu ești destul de excitată pentru a face sex sau dacă vaginul tău nu s-a lubrifiat natural îndeajuns și a început deja penetrarea. Astfel, țesutul vaginului se poate fisura ușor și simți usturimi în timp și după ce faci sex.

Ca să previi această leziune trebuie să acorzi mai mult timp corpului tău să reacționeze în fața stimulilor sexuali, să te relaxezi și să ai la îndemână și o sticlă de lubrifiant dacă vaginul tău nu face asta îndeajuns.

Sursa

Stilistul care schimbă look-ul vagabonzilor!
Articolul anterior
Uite în ce hal arată tânăra care a folosit timp de 18 ani SOLARUL, zilnic
Articolul următor
Alte articole interesante