Lucruri pe care iubitul tău şi-ar dori să le audă de la tine

Orice bărbat își dorește ca partenera lui să îi spună acele lucruri care îl fac să se simtă iubit, dorit şi care îl asigură că este un partener de viaţă bun şi poate chiar un tată nemaipomenit. Astfel de cuvinte pot contribui în mod semnificativ la păstrarea acelei legături unice pe care a construit-o cuplul şi, de asemenea, o poate face mult mai puternică.

separator

Deși poate cei mai mulţi bărbaţi nu o spun în mod direct, cu siguranţă simt nevoia să se știe apreciați de soțiile lor. De aceea, aminteşte-i cât mai des bărbatului de care te-ai îndrăgostit cât este de important în viaţa ta şi strecoară, din când în când, în conversaţiile voastre, vorbe dulci şi complimente despre modul în care arată, despre caracterul şi comportamentul său, ori despre reuşitele sale pe plan profesional.

Ce și-ar dori să audă?

1. „Prefer să îmi petrec timpul liber cu tine” – este o frază pe care orice bărbat îndrăgostit se bucură să o audă de la partenera lui. Sfatul lui Leigh Newman, redactor-şef adjunct la Oprah.com, este să îi transmiți des celui pe care îl iubești că îți place să petreci timp cu el, notează Huffington Post. Dacă, din când în când, renunți la unele activități pentru a sta în compania lui, îi vei arăta că aceasta este o prioritate pentru tine.

2. „Te respect”- este un alt mod prin care îi poţi arăta soţului tău că este o prioritate pentru tine şi că el este cel care beneficiază de toată atenţia ta, este de părere dr. Eris Huemer, terapeut pe probleme de căsătorie şi familie, notează Red Book Magazine. În timp ce femeile îşi doresc să fie iubite şi preţuite, bărbaţii îşi doresc să le câştige respectul celorlalţi, explică specialista. Aceste două cuvinte sunt poate uneori exact ceea ce are nevoie să audă.

3. „Speram să fii tu” – poate fi o replică foarte bună pe care să o foloseşti atunci când primeşti un telefon sau un SMS de la el, sugerează Newman. Pe lângă faptul că îi arăţi că te gândeai în acele momente la el, îi dai de înţeles şi că îţi face plăcere să vorbeşti la telefon cu el.

4. „Arăţi nemaipomenit” – poate că el ţi-a spus de nenumărate ori că arăţi splendid, chiar şi atunci când purtai un tricou larg şi aveai părul uşor îmbâcsit după ce ai gătit. Dar tu când i-ai spus cât de bine arată? La ultimul eveniment la care a îmbrăcat costumul acela elegant? Adu-i complimente despre cum arată chiar şi în momentele în care nu este atât de aranjat.

5. „Sunt mândră de tine” – sunt câteva cuvinte care îl asigură pe cel pe care îl iubeşti că efortul pe care l-a depus şi-a îndeplinit cu succes scopul. Aşa cum explică dr. Sue Johnson, autoarea cărţii Ţine-mă Strâns: Şapte conversaţii pentru o dragoste de-o viaţă, bărbaţii se tem de faptul că te-ar putea dezamăgi. De aceea, fie că este vorba de o promovare la locul de muncă, de faptul că a făcut curat în toată casa şi că ţi-a pregătit cina, ori că a avut grijă de copii, nu uita să îi spui cât de mândră eşti de ceea ce realizează.

Lista lucrurilor pe care bărbaţii îşi doresc să le audă de la o femeie nu se închieie aici. Fiecare o poate completa cu cel puţin o vorbă frumoasă, un compliment sau o laudă care aduce o sclipire în ochii partenerului. Toate aceste cuvinte îi aduc o certitudine că ai încredere în el, că eşti întotdeauna de partea lui, că este o parte importantă din viaţa ta, că reuşeşte să te facă fericită şi că vei fi mereu un sprijin pentru el.

Sursa

Castravetele – leguma ideală în cura de slăbire, potoleşte foamea. Conţine cele mai puţine calorii!
Articolul anterior
O tânără familie de moldoveni care se întorcea din străinătate, s-a răsturnat cu mașina la Albița
Articolul următor
Alte articole interesante