Lucruri pe care nu le știai despre vagin

Cea mai intimă zonă a femeii – vaginul, este responsabil de plăcerea pe care o primești în timpul actului sexual. Iată câteva detalii despre el pe care nu le știai.   

separator
sexul

Dimensiunile organului sexual feminin

După cum dimensiunile organului sexual masculin sunt diferite de la caz la caz, același lucru este și cu vaginul. Acesta își poate modifica forma și dimensiunile din diverse motive: frecvența partidelor de sex, starea de excitație, lubrifierea accentuată etc. În limitele normalului, dimensiunea acestui organ feminin când nu este implicat în actul sexual măsoară între 7 – 10 centimetrii în lungime și 2 – 3 centimetrii în lățime. Dar în starea de excitare, vaginul se poate dilata.

De asemenea, în urma unui studiu s-a constatat că femeile mai scunde sunt dotate cu un vagin mai mic și mai strâmt, în timp ce femeile înalte sau cu șolduri mai late au un vagin mai lung.

Este mult mai curat decât cavitatea bucală

Unul dintre cele mai șocante lucruri despre organul feminin al plăcerii constă în faptul că este mult mai curat decât cavitatea bucală. Desigur că acest lucru depinde deja de condițiile unei stări perfecte de sănătate. Iar dacă nu știai, atunci află că vaginul și ochii sunt singurele organe dotate cu proprietatea de auto-curățare.

Punctul G

Ce trebuie să mai știi este că punctul G, nu are loc fix și diferă de la caz la caz. Majoritatea specialiștilor susțin că punctul G s-ar situa la aproximativ 5 centimetri în spatele osului pelvian. De asemenea, s-a constatat că terminațiile nervoase (detaliul anatomic responsabil pentru plăcerea pe care o simțim atunci când facem sex), încep de la 3 centimetri.

Sursa

Metode eficiente de tratare a vergeturilor
Articolul anterior
Cele mai chic coafuri de mireasă fără voal!
Articolul următor
Alte articole interesante