Mă înşeală sau nu? Trucuri cum ții un bărbat lângă tine

E frumos să iubeşti, să te dăruieşti şi îndeosebi să ai încredere în persoana iubită. Iar cât de unică şi irezistibilă nu ar fi dragostea voastră… cu siguranţă îţi mai pui câteodată întrebarea: dar oare o să mă înşele vreodată? Poate că da… poate că nu, dar cel mai bine e să fii înțeleaptă şi să ştii cum să deţii controlul relaţiei, asfel încât partenerul să fie doar al tău.

separator
Vezi mai jos, care sunt secretele unei vieţi de cuplu fericite!

1. Fii  sexy şi cochetă
Orice bărbat adoră să aibă lângă el o femeie frumoasă, îngrijită, care să ţină atât la aspectul ei interior, cât şi la cel exterior. Dacă în ultimul timp nu prea ai reuşit să ai grijă de tine… e timpul să-ţi împrospătezi imaginea. Încearcă o tunsoare diferită, alt stil vestimentar, un machiaj cât mai natural… orice te-ar face să arăţi impecabil. Fii mereu plină de suprize… fii atât iubita, cât şi prietena lui. Asculă-l, sfătuieşte-l… vorbeşte cu el şi vei vedea că nu va avea niciun motiv să plece la alta.

2. Evită să-l ţii din scurt
Într-o relaţie atât tu, cât şi el aveţi nevoie de o doză de libertate, îndeosebi partea masculină. Cel mai bine ar fi să nu-ţi ţii din scurt iubitul şi să nu-i controlezi zilnic apelurile şi mesajele de pe telefon. Dacă la început nu va reacţiona la micile tale crize de gelozie şi va accepta să-i faci o sumedenie de observaţii, cu timpul se va plictisi de pornirile tale bănuitoare şi va încerca să se “consoleze” în braţele alteia. De ce? Pentru că odată ce îl vei sufoca cu neîncrederea ta, şansele să plece la alta sunt din ce în ce mai mari… pentru că îşi va dori să evadeze, să revină la libertatea pe care o avea, când era singur.

Fii deșteaptă, atâta timp cât nu dă semne evidente că te înşală, nu încerca să-ţi creezi în minte tot felul de scenarii.

3. Nu refuza să faci sex cu el
Sexul este ca şi aerul, fără de care viaţa de cuplu nu poate trăi. La începutul relaţiei sexul este acea dragoste pasională care se descoperă în timp. Însă odată cu trecerea  anilor… actul sexual devine acel mic dejun, prânz sau cină care nu poate lipsi din meniul zilnic. Aşa că nu refuza să-i îndeplineşti poftele… o poţi face o dată, de două ori, dar vezi să nu-ţi intre sub piele. Odată ce refuzurile devin tot mai frecvente, se va sătura să-ţi ceară un lucru de care ar trebui să beneficieze oricum. Dacă nu îi vei satisface poftele, va pleca de lânga tine şi nu ai niciun motiv să îl consideri vinovat.

4. Nu-l ameninţa
Pe lângă multe alte lucruri… bărbaţii urăsc ameninţarea. Dacă vrei ca partenerul tău să nu fugă la alta, cel mai bine ar fi să te stăpâneşti şi să nu-l mai ameninţi cu fraze precum: “dacă mai faci asta…, îmi iau bagajele şi plec” sau “rămâi fară cină dacă te-ai reţinut la serviciu”. Când apare vreo problemă încearcă să nu-l îndepărtezi de tine, ci învaţă să-l atragi, să-i menţii viu interesul faţă de tine.

5. Fii pozitivă şi plină de viaţă!
Niciun bărbat nu vrea lângă el o femeie pesimistă, care mareu are o viziune negativă asupra tuturor lucrurilor ce vă înconjoară. Sexul tare adoră femeia plină de viaţă de la care mereu să primească energie pozitivă şi susţinere continuă. Dacă partenerul tău are planuri de afaceri sau îi vine vreo idee genială, nu-i tăia elanul. Susţinerea morală este vitală într-o relaţie, aşa că fii înțeleaptă şi învaţă cum să-l ţii cât mai aproape.

Ai grijă de relația ta!

Cum arată Pippa Middleton, în costum de baie, la 3 luni de când a născut
Articolul anterior
Irina Kovalsky a pozat doar în lenjerie intimă. Artista are un corp superb!
Articolul următor
Alte articole interesante