Mărimea ideală a penisului, potrivit femeilor

Complexele bărbaților legate de organul masculin vor deveni și mai mari după citirea acestui articol. Asta pentru că a fost organizat un studiu în cadrul căruia s-a depistat că femeile își doresc alături un bărbat destul de bine dotat.

separator

646x404

Până la ce vârstă crește penisul!

Doctorul Nicole Prause a efectual un studiu în cadrul căruia a folosit modele 3D de penisuri în erecție de diferite dimensiuni. În acest fel, modelele erau cât mai reale, spre deosebire de studiile unde se foloseau modele de penisuri în stare flască sau desene 2D, scrie pe cosmopolitan.ro.

Din 100 de modele create, Prause și echipa sa au ales 33 modele pe care le-au considerat cel mai des întâlnite. Cel mai mic model de penis a avut puțin peste 10 cm lungime, iar cel mai mare aproape 23 cm.

La studiu au participat 75 de femei de diferite vârste, care au fost rugate să aleagă dintr-un coș două penisuri pe care și le-ar dori la un partener – unul pentru un one night stand, altul pentru un bărbat cu care să aibă o relație de lungă durată.

În urma acestui studiu, se pare că femeile preferă în medie un penis de 16-17 cm lungime și aproximativ 12 cm circumferință. Interesant este că cele mai mari penisuri au fost alese pentru un one night stand.

„Un penis mare are riscul de a cauza durere în timpul sexului. Totuși, femeile își asumă acest risc în cazul unui one night stand.”, spune Dr.Prause.

Ce cadou a primit Olga Verbițchi, tânăra din Chișinău care i-a uimit pe jurații de la X Factor
Articolul anterior
Inedit și surprinzător! Cum s-a făcut cu brad în curte un bărbat din Sângerei
Articolul următor
Alte articole interesante