Mărimea penisului poate fi determinată după lungimea degetelor?

Există mai multe mituri atunci când vine vorba de mărimea penisului la bărbați. Însă noile cercetări în domeniu arată că ar putea exista o legătură strânsă între lungimea degetelor și mărimea penisului.

separator
poza buna

De exemplu, dacă diferența dintre lungimea degetului arătător și al inelarului este mică, atunci penisul este mai lung.

Studiul a fost efectuat de un medic urolog pe 144 de subiecți coreeni, care a măsurat penisul și degetele, pentru a evita ca informațiile să fie corupte.

Tae Beom Kim, medic specialist la Gachon University din Incheon, Korea, consideră că, potrivit acestor rezultate, propoțiile dintre degete pot prezice dimensiunea organelor genitale. Și asta deoarece nivelele înalte de testosteron prezente în sângele fetușilor sunt asociate cu un raport mai mic între cele două degete, în timp ce raportul mai mare este legat de nivelele înalte de estrogen.

Cei mai mulți bărbați au degetul arătător mai scurt decât inelarul, în timp ce, în cazul femeilor, degetul arătător este fie mai lung, fie egal ca dimensiune cu inelarul.

Cercetările mai arată că lesbienele și persoanele transgene (femei care vor să devină bărbați), au proporții mai masculine.

Sursa

Iată ce trebuie să faci după o despărțire!
Articolul anterior
Masca cu dovleac salvează tenul cu probleme!
Articolul următor
Alte articole interesante