Medic sexolog: Bărbații se gândesc doar la sex?!

Toți bărbații se gândesc doar la SEX! Cel puțin așa cred femeile, întărindu-și convingerile prin literatura ,,glamouroasă,, din ziare, jurnale și alte izvoare sexual-comerciale care nici pe departe nu explică adevărul.

separator

În realitate, dominanta de bază a bărbatului este centrul sexual din hipotalamus, iar alături e localizat centrul nervos comportamental. După esența sa istorică și scopul vital, bărbatul este acel vânător care trebuie să aducă, să creeze și să îndestuleze cuibul familial și membrii care trăiesc în ,,peștera comună,,.

67128681

Acest instinct a fost impus istoric și genetic, iar la baza sa stă hormonul sexual- testosteronul, care asigură energia sexuală. Anume acesta impune bărbatului mișcarea sexual-fizică și activitățile zilnice. Însă, bărbatul homosapiens, adică cel modern, este înzestrat cu conștiință, rațiune, principii de bună cultură, atitudini adecvate și cunoștințe despre cultura sexului și măsura acestuia pentru sănătate.

Sublimând zilnic energia sexuală în energie de creație, bărbatul poate deveni de succes. Și invers!

Cheltuind zilnic energia vitală doar pentru dezmățuri sexuale și instincte primitive, suferă atât sănătatea, gândirea, cât și relația calitativă cu femeia!

Adrian Sadovnic,urolog – androlog (sexolog)

2 linguri din acest amestec de scapă de grăsimea de pe talie!
Articolul anterior
Atenție când cumperi usturoi! Acesta este foarte toxic
Articolul următor
Alte articole interesante