Medic sexolog: Cine sunt femeile puternice și de ce bărbații se tem de ele?!


Adrian Sadovnic,
urolog – androlog (sexolog),

Trebuie să concretizăm din start că femeile puternice nu sunt nicidecum acele ,,leoaice,, sau vampiri emoționali de care își amintesc cu groază mulți bărbați care au fost implicați în așa tip de relații în trecut.

Femeile puternice sunt cele care tind să se realizeze nu doar pe plan personal, ci și profesional. Pentru ele, prioritare sunt progresele și succesul social în defavoarea relației de cuplu. Și pentru că trăim într-o societate în care femeile au dreptul la alegere, nu le putem reproșa nimic!

femei-puternice

Din păcate, bărbații nu le oferă femeilor susținerea și respectul necesar: nici în societate, nici în pat. Iar ceea ce se întâmplă în prezent în societate este rezultatul faptului că bărbații, în ultimele decenii, și-au ignorat interesele personale de autoafirmare și dezvoltare a personalității. Așa că, ierarhia ,,bărbat-femeie,, și locul de ,,cap,, în familie și în cuplu nu-i mai aparține.

Femeile puternice înlocuiesc neajunsul umărului puternic de bărbat cu propriile forțe și acțiuni care, vrând-nevrând, sunt masculine.

Acest fenomen are urmări negative asupra calității vieții sexuale și relației, în care bărbatul deja nu mai poate ocupa locul subconștient de mascul feroce cuceritor.

Cum arătau dansatoarele la bară cu 200 de ani în urmă!
Articolul anterior
Tany Vander și-a arătat pătrățelele!
Articolul următor
Alte articole interesante