Mituri și adevăruri despre penis!

De-a lungul timpului, au fost inventate zeci de mituri despre organul reproductiv masculin. Unele dintre acestea conțin câte o doză de adevăr, iar altele sunt doar legende.

separator

61289814_64120000

NUMĂRUL DE LA PANTOF INDICĂ MĂRIMEA PENISULUI
FALS. La fel se spune și despre mărimea nasului, dar acestea nu au vreo legătură, deci nu te entuziasma degeaba. S-au făcut chiar și studii pe un număr generos de bărbați și s-a constatat că nu se poate judeca mărimea penisului decât după… mărimea penisului. În plus, ar fi timpul să nu mai fim atât de superficiale! Un bărbat poate fi foarte bun la pat chiar dacă penisul său este mai mic.

FEMEILE POT FI ALERGICE LA SPERMĂ

ADEVĂRAT. Sistemul imunitar feminin poate percepe sperma ca pe un germen. Astfel, sunt creați anticorpi, care provoacă arsuri, infecții sau inflamații la scurt timp după contactul sexual! O primă soluție este utilizarea permanentă a prezervativului, dar este indicată consultarea medicului.


DACĂ ARE PENISUL MARE, REZISTĂ MAI MULT ÎN PAT

FALS. N-are absolut nicio legătură! Există bărbați cu penisul mic care rezistă 2 ore și bărbați cu penisul mare care rezistă 5 minute, scrie cosmopolitan.ro.

POȚI RĂMÂNE ÎNSĂRCINATĂ CHIAR DACĂ EL NU A EJACULAT

ADEVĂRAT. Penisul secretă un lichid preseminal care este, de fapt, cel care ajută sperma să alunece mai ușor în vagin. Lichidul preseminal este incolor și poate conține spermatozoizi sau chiar transmite infecții.

MASTURBAREA AJUTĂ LA CREȘTEREA PENISULUI

FALS. Mai ales în adolescență, unii băieți se masturbează des crezând că penisul lor va crește foarte mult. Din păcate, acest mit este 100% fals.

PENISUL SE POATE RUPE

ADEVĂRAT. Și poate fi foarte grav! Se poate întâmpla dacă lovește prea puternic pelvisul femeii în timpul unei partide mai violente sau dacă tu cazi brusc pe spate atunci când stai deasupra și penisul rămâne înauntru. Dacă se întâmpla asta, mergeți imediat la medic!

shutterstock_9746 penis 590

BĂRBAȚII CIRCUMCIȘI SUNT MAI CURAȚI

FALS. Totul ține exclusiv de igienă. Lipsa pielii de deasupra nu înseamnă neapărat că penisul este ferit de microbi. S-au efectuat și cercetări medicale, însa nu s-a descoperit niciun motiv care să le confirme că bărbații circumciși sunt mai curați.

Cum poți să porți geaca din piele. Idei stilate!
Articolul anterior
Masca cu amidon înlocuiește botoxul. Iată cum o faci!
Articolul următor
Alte articole interesante