4 ponturi ca să-ți înțelegi mai bine iubitul!

Pentru a-și consolida relația, o femeie trebuie să-și pună cu perseverență în valoare însușirile și calitățile sale naturale. Toate femeile își doresc mai multă atenție și îi consideră vinovați pe bărbați dacă nu o obține.Dar sa încercăm măcar o dată să le luăm această povară grea de pe umeri și să vedem ce putem noi să facem ca să ne ajutăm singure. Mai jos îți dau câteva ponturi care te vor ajuta să-ți înțelegi mai bine iubitul.

separator
Moduri-în-care-fără-să-vrea-bărbații-își-rănesc-soțiile

Nu acordă destulă atenție ideilor tale

După câțiva ani de relație, pare că singura cale de a-i capta interesul este să te transformi în televizor. O femeie este profund afectată de lipsa de atenție a soțului, pe care o traduce prin lipsă de interes pentru problemele ei. Pentru mulți bărbați însă, uitatul la televizor este o modalitate relaxare, după o zi grea.

Îți explică problema, în loc să te sprijine

Aștepți de la el să te asculte, să te înțeleagă, să te consoloze, iar el nu se poate transforma în cea mai bună prietenă a ta. Dacă te plângi partenerului, chiar dacă tu ai nevoie doar de un umăr, el va trece la rezolvarea ei – găsirea soluției.

Preferă să iasă cu alții

lucruri_stupide_spuse_de_barbati_prÎn timp ce tu ai vrea să petreceți mai mult timp împreună, el face ce face și vrea să iasă cu băieții. Există multe motive pentru care face asta, dar nu toate se traduc prin ”nu-i mai pasă de mine”.

Nu mai este romantic

Relația nu-l mai interesează sau s-a plictisit de mine? Deși, desigur, poate fi și acesta un adevăr în spatele lipsei de romantism, de cele mai multe ori este vorba despre faptul că nu mai are nevoie să facă demersurile pentru a te cuceri. La urma urmei, nici tu nu-ți pui rochii de seară prin casă, ci te arunci în cel mai confortabil trening, nu? Din acest motiv lasă inițiativa să vină și din partea ta.

Horia Brenciu vrea să cucerească definitiv Chișinăul!
Articolul anterior
Explozii de nuanțe în colecția Gucci primăvară-vară 2013!
Articolul următor
Alte articole interesante