Noi poziţii sexuale pentru vreme caniculară

Pe timp de caniculă, pofta de sex pare să scadă. Sau din contra? Clocotește sângele în corp și îți trezește poftele?  Indiferent în ce situație te afli, caldura supraîncălzește organismul și unele poziții sexuale devin nepotrivite. Sigur, când termometrul depășește 40 grade Celsius, primele gânduri legate de sex pot suna așa “sex prin telefon sau messenger, fiecare fiind în camere separate ca să nu se supraîncingă”.

separator

mare

Unii specialiști spun că sexul pe vreme de foc este dăunător inimii, alții din contra.

Canicula însă îți oferă ocazia perfectă de a testa noi poziții sexuale potrivite pentru o astfel de vreme, așa cum recomandă sexologii. Nu trebuie să riscăm nimic, ci doar să ne adaptăm condițiilor… de această dată climaterice.

Pozitia 1. Cascada Niagara

Nu trebuie să aveți piscină pentru a încerca această poziţie. Cada este la fel de bună pentru a vă răcori şi la propriu, şi la figurat. Intraţi împreună în cada plină cu apă călduţă (nici rece, nici fierbinte). El se aşează cu picioarele întinse în cadă şi spatele rezemat de marginea ei, iar ea i se aşează în poală cu spatele la bărbat. În timpul penetrării, femeia se poate juca în voie cu duşul, peste tot.

Pozitia 2. Cool Hula

Vă gândiţi că hula hoop fac doar specialiştii. Cu puţină imaginaţie puteţi face şi voi. Alegeţi camera în care este un ventilator la lustră şi descătuşaţi-vă sub el. Bărbatul stă întins, în timp ce femeia, deasupra lui, îl cuprinde cu picioarele. După penetrare, femeia mişcă şoldurile imaginându-şi rotaţia ventilatorului.

0-283239-sex_596372e036

 Pozitia 3. Piciorul sus

Pe o zi toridă, cada îşi face din nou datoria. Umpleţi-o câţiva centimetri cu apă călduţă. Femeia se aşază într-o parte şi stă rezemată pe antebraţ. Apoi ridică piciorul pe care îl poate sprijini pe umărul bărbatului, în timp ce el încalecă piciorul rămas jos.

Pozitia 4. Linguini

O poziţie excelentă pentru o zi caniculară pentru că partenerii au un contact fizic minim. Femeia se aşază într-o parte, iar bărbatul îngenunchează în faţa ei, aplecându-se uşor spre ea. Bărbatul îşi poziţionează un genunchi între picioarele femeii pentru a favoriza penetrarea.

Pozitia 5. Lap dance

Un dans în poală este întotdeauna excitant. Poate fi folosit şi ca preludiu, dar şi în timpul actului sexual. Pentru a vă face răcoare, este indicat un ventilator pe care să-l poziţionaţi spre voi. Alegeţi un scaun cu spătar, folosiţi şi o pernă care să-i protejeze lui spatele. După ce bărbatul se aşază, femeia la rândul ei se aşază în poală lui, iar după penetrare, ea îşi ridică picioarele în jurul gâtului lui, sprijinindu-se cu mâinile pe genunchii lui.

Să-faci-dragoste-pe-plajă

Pozitia 6. Joystick

O poziţie excitantă şi care nu implică un contact fizic mare. Bărbatul stă pe spate, cu mâinile sub cap. Femeia îl încalecă, cu genunchii ridicaţi de o parte şi de alta a torsului, cu tălpile în jurul umerilor lui. După penetrare, femeia se apleacă pe spate şi se sprijină cu palmele pe genunchii lui. Nişte mişcări de bazin în forma cifrei 8 este tot ce vă trebuie pentru a vă închipui manevrarea unui joystick de la jocurile video.

 Pozitia 7. Show-ul zglobiu

Asemănătoare cu poziţia pe la spate, trebuie să fiţi în formă fizică excelentă pentru acestă poziţie. Femeia se aşază cu spatele la bărbat, apoi se apleacă în faţa până când palmele îi ating pământul. Bărbatul stă în picioare şi pentru a-şi ţine echilibrul şi pentru a ajuta penetrarea, se pride cu mâinile de şoldurile femeii.

Sex_shutterstock_8fa402ce54

 Pozitia 8. La marginea patului

Ea se aşază pe marginea patului cu mâinile şi sânii pe saltea, iar picioarele sunt jos depărtate lejer. Bărbatul ridică picioarele femeii de deasupra genunchilor şi joaca începe.

Sursa

Mască pentru părul ars de la Dorina Gherganov!
Articolul anterior
Cu cine se iubește Tania Cergă! E tot din showbizz
Articolul următor
Alte articole interesante