O basarabeancă învaţă româncele cum să devină amante perfecte pentru soţii lor!

Ce este sexualitatea? Cât de important este ca o soție să învețe să fie și o amantă perfectă, nu doar o gospodină de excepție? Cum poate o femeie să-și dezvolte energia sexuală? Cum învață o femeie să fie seducătoare? Care sunt tainele seducției?

separator

Elena Cucicovschi este psiholog și autoarea programului „Şcoala gheişelor moderne“. În prezent, aceasta este stabilită alături de familia sa în Belgia, la Bruxelles.

Specialista a dezvăluit, în cadrul unui interviu, care sunt cele mai puternice arme prin care femeile pot deveni amante perfecte pentru soţii lor, prin puterea sexualităţii şi a seducţiei. Elena organizează ateliere de lucru cu femei în cinci orașe ale lumii, printre care și București.

,, ,,Amantă” este de fapt o stare energetică a femeii, iar sexualitatea este focul din temperamentul tău. Omul care are o sexualitate ridicată – îl simți, vrei să fii mereu alături de această persoană, pentru că ea este plină de energia vieții, asta înseamnă de fapt sexualitate”, dezvăluie psihologul.

De ce este important ca o femeie să fie o amantă bună pentru soțul ei?

,,Pentru că aceasta femeie este o femeie-sărbătoare, ea este plină de viață, ea este o energie în cuplu, ea este acea femeie pentru care… vrei să faci bani, vrei să ai realizări frumoase, ea are o percepție orgasmică a vieții, a energiei vieții care perindă prin corpul său. Ea arată bine, are mereu grijă de ea, fiind conștientă că bărbatul iubește, mai mult de jumătate, cu ochii și el, de fapt, niciodată nu își schimbă gusturile”, susține specialista.

Dar, ce înseamnă să fii o femeie-regină și de unde o femeie poate să ia puterea sexuală?

Invitată în platoul emisiunii Adevarul Live, specialista a oferit telespectatoarelor mai multe sfaturi practice utile. Vizionează materialul video pentru a afla răspunsul la întrebările tale, dar și alte detalii care ajută o femeie să-și valorifice feminitatea și relația de cuplu:

 

O moldoveancă şi-a pierdut viaţa, după ce a căzut dintr-un autobuz de pe cursa Moscova-Chişinău
Articolul anterior
Paris: cum arată orașul după ce a fost luat cu asalt de refugiați. Poze
Articolul următor
Alte articole interesante