Oameni predispuşi la infidelitate

Unii oameni sunt fideli cât trăiesc, pe când altora li se pare plictisitoare viața cu un singur partener. Iată cine sunt persoanele care se lasă provocate și obișnuiesc să calce strâmb.

separator

barbatii-inseala

1. Oamenii a căror vârstă se termină în 9

Te întâlneşti cu un tip care are 29 de ani? Poate ar fi mai bine să mai aştepţi un an! Potrivit unui nou studiu, oamenii a căror vârstă se termină în 9 au mai multe şanse să îşi înşele partenerul. Persoanele care împlinesc 29, 39, 49 etc de ani au tendinţa de a lua decizii greşite înainte de a schimba prefixul.

2. Băieţii înalţi

Studiile ne arată că tipii cu o înalţime mai mare de 1,75 m au de două ori mai multe şanse să îşi înşele partenerele.

3. Fanii Rock N ‘Roll

Un alt studiu realizat a constatat că 41% dintre trişori preferă muzica rock în defavoarea celorlalte genuri muzicale. Cea mai bună soluţie e să-ţi alegi cu iubitor de rap!

4. Tipii care lucrează în IT

Nu te lăsa păcălită de ochelarii lor de hipsteri şi de răbdarea cu care îţi rezolvă problema la iPhone. Bărbaţii care lucrează în IT sunt soţi parşivi infideli, scrie eva.ro.

5. Francezii

Visezi la cei mai romantici oameni din lume, vrei aventură, brânză şi puţin vin? Conform unui studiu despre obiceiurile francezilor din dormitor, se pare că 75% dintre aceştia au recunoscut că au înşelat.

6. Dependenţii de cumpărături

Infidelul tipic este un cumpărător serios. Mai mult de o treime dintre femeile chestionate pentru un studiu au declarat că petrec mai mult timp având grijă de aspectul lor fizic de când au început să înşele. 27% dintre persoanele chestionate au un card secret pentru a-şi finanţa achiziţiile .

7. Profesorii de sex feminin

Potrivit unui sondaj, meseria de profesor este susceptibilă de a înşela. Şi pe aceste doamne ar trebui să le înveţe cineva o lecţie!

8. Femeile blonde

Blondele se distrează mai mult? Un sondaj a constatat că 42% dintre femeile infidele au părul blond, pe când doar 11% dintre femeile brunete calcă strâmb.

Expertul mondial Nr.1 din lume în productivitatea personală și organizațională, David Allen, vine în Moldova
Articolul anterior
Află cine sunt instructorii care le oferă zilnic ponturi de senzație concurentelor proiectului „Slăbește Sănătos”
Articolul următor
Alte articole interesante