Obiceiuri sexuale stranii în lume!

Când vine vorba de obiceiuri sexuale, află că sunt multe surprinzătoare. Iar de-a lungul epocilor au tot apărut altele și altele.

separator
rtr1v4b5

În Japonia antică de pildă, se organizau concursuri de erecție, căci există credința că acest gen de competiție sporește spiritul de luptă al participanților. Tot în țara Soarelui-răsare șchiopătatul era privit ca semn de mare senzualitate, iar fetele de familie bună învățau acest soi de mers puțin împiedicat.

Femeile din Evul Mediu își machiau câteodată zona sexuală pentru a-și excita iubiții.

Mai puțin rafinat, ba chiar șocant pentru deprinderile noastre de igienă actuale, este obiceiul din vremea lui Ludovic al XVI-lea: viitorul mire făcea baie în bălegar pentru a fi sigur că performanța lui sexuală din noaptea nunții va fi la înălțime.

În Columbia, se poartă sexul cu martori. Astfel, în noaptea nunţii, mama miresei trebuie să asiste la actul sexual dintre cei doi proaspeţi însurăţei.

Nici bărbaţii din Bolivia nu o duc prea bine: există o lege care le interzice în mod expres să facă sex cu două surori în acelaşi timp.

În schimb, în Guam există bărbaţi a căror singură treabă este să dezvirgineze fetele, ei fiind remuneraţi consistent pentru acest serviciu. Motivul: în acest teritoriu aparţinând SUA le este interzis virginelor să se căsătorească.

În multe ţări arabe, căsătoriile se aranjează în baza unui certificat medical care atestă virginitatea miresei. În plus, pentru că mirele nu are dreptul să se întâlnească direct cu viitoarea lui soţie, el asistă la momentul când aceasta se scaldă, complet goală, într-o baie publică. Astfel, el îşi poate da seama dacă fata prezintă vreun defect fizic.

 

Sursa

Detoxifierea facială, soluţia unui ten perfect de sărbători
Articolul anterior
Substanţă care te slăbeşte în timp record
Articolul următor
Alte articole interesante