Până la ce vârstă crește penisul!

Chiar dacă nu recunosc, puțini bărbați sunt mulțumiți de organul lor genital. Societatea asociază mărimea penisului cu masculinitatea, de aceea o mare parte din reprezentanții sexului puternic sunt complexați. Aceștia se întreabă în tăcere

separator
„până la ce vârstă crește penisul?”.

??????????????????????????????????

Iată care este răspunsul specialiștilor:

Toată lumea știe că corpul se dezvoltă pe perioada pubertății, iar organele sexuale nu fac excepție. Imediat ce se instalează această etapă, vor începe să apară tot felul de modificări la nivelul corpului. Reprezentanții sexului tare vor începe treptat să semene mai mult cu niște bărbați și mai puțin cu niște băieți. Mulți dintre ei încep să observe aceste schimbări între 10-14 ani, însă depinde de fiecare persoană în parte, nu există o regulă bătută în cuie în acest caz. Prin urmare, în funcție de vârsta la care se instalează pubertatea, dezvoltarea penisului se poate încheia la 15-16 ani ori după 18 ani.

Un băiat nu ar trebui să se simtă complexat dacă lucrurile stau altfel în cazul prietenilor lui. Deși specialiștii spun că în multe dintre cazuri penisul se oprește din dezvoltare în jurul vârstei de 16 ani, nu înseamnă că nu pot să mai apară modificări la nivelul lui și după aceea.

Un factor important care trebuie luat în considerare este cel de natură genetică. Dacă tatăl și bunicii sunt dotați din acest punct de vedere, este evident că moștenirea își va intra în drepturi mai devreme ori mai târziu.

sursa

Acest tratament albește dinții, combate tartrul și ucide bacteriile care cauzează cariile
Articolul anterior
Cicatrici, silicon și celulită la un concurs de fitness
Articolul următor
Alte articole interesante