Penisul perfect în viziunea femeilor

Așteptările sexuale diferă de la persoană la persoană, în funcție de un șir interminabil de factori care pot determina anumite înclinații. Cu toate astea, există câteva doleanțe comune pe lista femeilor, mai ales atunci când vine vorba despre caracteristicile penisului partenerului.

separator

descărcare (1)

Iată care sunt acestea:

1. Dimensiunile uriașe nu sunt pe lista priorităților


De fapt, dimensiunile foarte generoase sunt destul de rar apreciate de cître reprezentantele sexului feminin. La urma urmei, vaginul este limitat, iar un penis uriaș l-ar putea răni. Așadar, femeile nu îți doresc parteneri supradotați, pe care doar să-i privească, ci iubiți cu penisuri funcționale.

2. „Coroana” proeminentă stimulează mai bine

Coroana este locul unde capul penisului se întâlnește cu axul său. Aceasta poate fi proeminentă sau mai puțin palpabilă atunci când penisul este în erecție. De regulă, barbații circumciși se bucură de o denivelare mai mare, iar partenerele lor se bucură și mai mult. De ce? Pentru că punctul lor G este foarte fericit atunci când întâlnește coroana.

3. Grosimea este importantă

O zonă foarte sensibilă a corpului feminin este cea de intrare în vagin. Aceasta este puternic vascularizată, iar stimularea ei poate genera climax după climax. De aceea, unui penis mai gros îi este mai ușor să cuprindă toată această suprafață și să atingă atât pereții vaginului, cât și baza lui.

4. Un penis curbat poate atinge punctul G

Punctul G este situat în partea dinspre stomac a pereților vaginali. Unui penis curbat îi este mai ușor să ajungă acolo decât unuia drept. În funcție de direcția curburii, puteți regla poziția astfel încât să accesați cu ușurință cea mai erogenă zonă din corpul tău. Singura posibilitate ca această curbură să provoace neplăceri apare atunci când ea vine la pachet cu o lungime impresionantă, caz în care ar putea cauza dureri în timpul sexului.
Sursa

Scene fierbinți în noul videoclip al Nataliei Gordienko!
Articolul anterior
Cele mai cunoscute branduri care au fost contrafăcute!
Articolul următor
Alte articole interesante