Poziţii sexuale care împiedică orgasmul feminin

Nu ai orgasm sau ți-e greu să-l atingi? Posibil e din cauza pozițiilor în care obișnuiți să faceți sex. Unele dintre ele nu sunt potrivite pentru orgasmul feminin.

separator

sexul_dupa_nastere_1

Misionarul. Să-ţi priveşti partenerul în timp ce se mişcă şi să stabiliţi contact sexual este fără îndoială foarte exictant, însă clitorisul nu primeşte suficientă atenţie, ceea ce înseamnă că şansele unui orgasm sunt extrem de scăzute. Soluţia ar fi să inversaţi locurile, astfel încât să vă puneţi deasupra partenerului, în timp ce el ţine picioarele întinse, şi să vă mişcaţi uşor şi să vă frecaţi corpul de cel al iubitului, scrie one.ro.

Reverse Cowgirl. Nici din această poziţie clitorisul nu are parte de prea multă acţiune, aşa că sfatul expertei este să vă folosiţi de mâini sau de un vibrator pentru a vă stimula în timp ce vă mişcaţi. În plus, acest lucru vă va excita garantat şi partenerul.

În picioare. Poate că pare incitant în filme, însă pe lângă faptul că este o poziţie destul de dificilă, înălţimea şi unghiul de penetrare nu sunt cele mai ofertante pentru un orgasm. În schimb, puteţi să vă sprijiniţi un picior de un scaun pentru a combate diferenţa de înălţime şi să vă deschideţi mai larg picioarele, astfel încât partenerul să vă poată cuprinde cu braţele şi chiar să vă stimuleze clitorisul în timpul actului sexual.

Doggy Style.
Din această poziţie stimularea clitoridiană este extrem de dificilă şi foarte multe femei se plâng că este şi dureroasă uneori. Sfatul expertei este să puneţi mâna la baza penisului pentru a limita penetrarea: „Este o poziţie bună pentru a găsi cea mai bună metodă de a vă stimula punctul G. Cel mai bun truc este ca partnerul să folosească mişcări scurte, rapide şi consistente“, spune Kat Van Kirk.

A fost inaugurat primul patinoar în aer liber la Chișinău!
Articolul anterior
Batoane Bounty de casă
Articolul următor
Alte articole interesante