Pozițiile sexuale care-ți garantează un orgasm de neuitat!

Există poziții care aduc, majorității partenerilor, o mai mare plăcere decât altele. Erotismul are câţiva stimuli comuni care cresc probabilitatea atingerii punctului culiminant – mult doritul orgasm.

separator
Alexandra

1. Strânge-ţi partenerul printr-o genuflexiune

Aceasta este una dintre cele mai simple poziţii care îţi permite să flexezi muşchii în jurul penisului pentru un răspuns orgasmic. Apoi, deţii controlul adâncimii penetrării şi poţi oscila între “superficială” şi „adâncă” până la vibrarea trupului.

2. Poziţia “cheiţa pe o parte”

Savurează fiecare senzaţie unică prin poziţia „cheiţa pe o parte”: pe o parte, faţă în faţă, cu unul dintre picioarele femeii ridicat în timp ce penisul penetrează vaginul.
Această poziţie ajută, de asemenea, la stimularea clitoridiană intensă.

3. Trapez provocator…

… este printre puţinele poziţii sexuale excelente pentru stimularea punctului G. În timp ce iubitul tău stă cu picioarele desfăcute, tu te sprijini pe palme şi pe picioare, apoi te întinzi pe spate până te lipeşti de partener.

4. Moară de vânt

Bărbaţii iubesc această poziţie, oricât de complicată ar fi ea: pe spate, femeia îşi desface picioarele în timp ce bărbatul se aşează peste ea.

5. Perna

O poziţie „dătătoare” de orgasm este cea în care iubitul tău se aşează pe spate, având o pernă sub fese. Tu, cu picioarele pe umerii lui, te poziţionezi deasupra şi te vei stimula intens la nivelul clitorului.

sursa

Dorin Chirtoacă își ține fina în brațe!
Articolul anterior
Evelina Vîrlan a întors două scaune la Vocea României!
Articolul următor
Alte articole interesante