Predicţii numerologice pentru 2015

Anul 2015 este reprezentat de cifra 8 în numerologie. Cifra 8 este asociată banilor şi carierei, puterii şi adevărului. Cu toate acestea, în esenţă, cifra 8 înseamnă echilibru.

separator


Lipsa echilibrului în viaţa poate duce la reale dezamăgiri şi eşecuri, motiv pentru care fiecare dintre noi trebuie să înveţe să-şi învingă temerile şi să lupte pentru propriile idealuri. Există numeroase discrepanţe între oameni, societăţi, clase sociale sau nivele de dezvoltare. Întreaga omenire este construită în jurul acestor breşe enorme, însă nimic nu poate rămâne în aceeaşi formă sau stare.

Predictii-numerologice-pentru-2015--Afla-ce-schimbari-aduce-noul-an-in-viata-ta-

Cum readucem echilibrul în viaţa noastră

2015 aduce foarte multe schimbări, ne oferă posibilitatea să înclinăm balanţa în favoarea noastră şi ne va ajuta să luăm deciziile cele mai bune. Fiind reprezentat de cifra 8, anul 2015 va aduce schimbări semnificative şi în zona banilor. Acest lucru nu înseamnă că orice persoană se va îmbogăţi considerabil faţă de anul trecut, ci vor exista reale oportunităţi de afirmare sau de creştere a veniturilor.

Cifra 8 aduce echilibru şi la alte nivele, numeroase persoane vor avea curajul să îşi ceară drepturile, să se exprime liber sau să-şi confrunte anumite temeri. La nivel global, se va observa o încercare de a face mai mult bine şi o creştere considerabilă a toleranţei. Dacă consideri că trebuie să schimbi ceva la propria persoană, 2015 este anul potrivit pentru a face acest lucru. Energiile acestuia te vor ajuta să vezi orice situaţie mult mai clar, să iei deciziile corecte sau să evoluezi în carieră.

Anul personal şi schimbările pe care ţi le aduce 2015

Pentru a-ţi afla numărul personal, trebuie să aduni toate cifrele corespunzătoare zilei, lunii şi anului tău de naştere, iar apoi reduci suma obţinută la o singură cifra. Numărul obţinut se adună cu 8, cifra anului 2015 ( şi în cazul acesta suma obţinută se reduce la o singură cifră).

De exemplu: presupunând că te-ai născut pe 28 mai 1987, procedezi astfel: 2+8+0+5+1+9+8+7=40, 4+0=4. Am obţinut aşadar cifra 4, pe care o adunăm cu 8: 4+8=12 (anul personal este cuprins între cifrele 1 şi 9, iar în cazul de faţă se face încă o adunare, pentru a reduce suma la o singură cifră): 1+2=3. În acest exemplu, anul personal este 3.

Anul personal 1

2015 îţi dă un surplus de vigoare, este favorabil unor noi începuturi şi iniţierii de noi şi ambiţioase planuri. Eşti sigură pe tine, poţi prelua cu uşurinţă controlul asupra vieţii tale şi îţi îmbunătăţeşti toate aspectele existenţei. Este important să îţi menţii o atitudine pozitivă şi să-ţi urmezi chiar şi cele mai îndrăzneţe vise.

Anul personal 2

2015 este un an ceva mai lent pentru tine, dar vei avea parte de stabilitate. Eşti capabilă să-ţi duci toate planurile la îndeplinire, pas cu pas, să gândeşti noi strategii sau să faci câteva schimbări la tine. Vei intra şi în câteva conflicte cu cei din jur, însă problemele nu se vor accentua, iar tu îţi vei putea urmări în continuare obiectivele.

Anul personal 3

2015 aduce mai multă forţă şi originalitate în cazul tău. Eşti mult mai optimistă, reuşeşti să te impui în faţa multor persoane şi îţi faci foarte mulţi prieteni noi. Devii mai sociabilă, îţi concentrezi întreaga atenţie asupra carierei, dar nu scapi din vedere nici planul personal. Ai capacitatea să atragi foarte multe schimbări pozitive în viaţa ta.

Anul personal 4

Munceşti foarte mult în 2015, iar rezultatele vor fi pe măsura aşteptărilor. Totuşi, dacă pui prea multă pasiune sau nu eşti atentă la detalii, rişti să cazi pradă dezamăgirii. Ai grijă cu ce persoane interacţionezi şi nu te abate din drumul tău. Nu renunţa la proiectele ambiţioase şi nu lăsa oportunităţile să treacă pe lângă tine.

Anul personal 5

Anul 2015 este marcat de numeroase schimbări în cazul tău. Nu-ţi fie teama să-ţi încerci norocul în anumite situaţii, vei avea posibilitatea să avansezi în carieră sau să te implici într-o relaţie nouă. Totul va decurge de la sine în cele mai multe situaţii. Vei avea o dispoziţie bună, există posibilitatea să te muţi într-o altă locuinţă sau să fii mai aproape de obiectivele tale.

Anul personal 6

În acest an îţi asumi foarte multe responsabilităţi, dar în acelaşi timp vei fi mai ordonată şi mai atentă la detalii. Este un an promiţător din foarte multe puncte de vedere, ai şansa să evoluezi în carieră, să câştigi mai mulţi bani, să te muţi într-o casă nouă sau să te îndrăgosteşti!

Anul personal 7

2015 va fi un an ceva mai liniştit pentru tine, vei simţi nevoia să meditezi, să te cunoşti mai bine, să îţi găseşti liniştea sau să te îndepărtezi de anumite persoane, în special de cele care au o influenţă negativă asupra ta. Poţi rezolva probleme mai vechi, să clădeşti noi prietenii sau să evoluezi în carieră. Banii nu vor fi o problemă pentru tine.

Anul personal 8

Anul 2015 îţi va aduce foarte mult succes în afaceri. Deşi nu ai un spirit întreprinzător, vei avea numeroase oportunităţi de afirmare. Este o perioadă în care trebuie puse în aplicare foarte multe planuri, iar colaborările de orice fel sunt benefice. Eşti foarte motivată şi ambiţioasă şi din acest motiv vei reuşi să-ţi atingi toate scopurile.

Anul personal 9

Este un an foarte important pentru tine, poate duce la finalizarea unor proiecte importante sau la rezolvarea unor probleme vechi. Vei fi înconjurată de persoane care vor avea o influenţă pozitivă asupra ta şi vei reuşi să te faci remarcată în foarte multe situaţii. Totodată, este cazul să abandonezi tot ce nu îţi este de folos.

Sursa 

Ele sunt femeile anului 2014!
Articolul anterior
Primele detalii despre videoclipul lui Ionel Istrati! Video
Articolul următor
Alte articole interesante