Reguli pentru o partidă de sex sub duş

Sexul la duș poate fi o experiență cu adevărat fierbinte, dar spontaneitatea nu este întotdeauna binevenită într-o situație în care o mișcare greșită poate deveni un drum la spital. Iată 6 reguli pentru o partidă de sex reușită sub duș, care îți asigură siguranța, dar te ajută și să te bucuri la maxim de acestă experiență.

separator
slider

Atracția sexului la duș ține în mare parte de aparența unui moment inocent ce se transformă într-o experiență senzuală. Când îți dorești să o încerci nu o spune în mod evident, invită partenerul la duș și lasă apoi lucrurile să evolueze încet.

Asigură-te ca baia este curată și ordonată înainte să-l inviți la duș

Senzualitatea sexului la duș poate fi ucisă rapid de o cabină de duș sau o cadă murdară. Asigură-te ca baia este curată, parfumată și elimină din zona dușului orice obiect utilitar pe care nu îl vei folosi: în special lamele de ras și uneltele pentru exfolierea coatelor sau a călcâielor.

Este indicat să ai la îndemână și mai multe prosoape. Odată ce devine evident că urmează o partidă de sex, acoperă fundul cabinei de duș sau cada cu un prosop mare, pentru a scădea riscul alunecării. În plus, prosopul este o suprafață mai comodă și pentru momentele în care tu sau partenerul veți ajunge în genunchi.

Nu sări peste preludiu

Preludiul la duș poate fi minunat, mai ales că partenerul va fi probabil foarte încântat de ideea că îți poate săpuni sânii în voie. Evită tentația de a te apuca să te speli singură, dar mângăie-l pe partener cu săpun sau cu gel de duș.

Sexul oral la duș poate fi o experiență excitantă pentru amândoi, la care contribuie fie aburul, fie direct jetul de apă caldă.

hiho10_80322400

Clătește-te de săpun înainte de penetrare

Nu începe niciodată penetrarea înainte ca amândoi să fiți bine clătiți cu apă.

Totul este alunecos la duș, iar dacă și pielea partenerul este la fel, riscul de accidente crește.

Folosește un lubrifiant pe bază de silicon

Săpunul nu este un lubrifiant bun, iar unele săpunuri pot chiar irita zonele intime atunci când nu sunt clătite rapid. Dacă ai nevoie de lubrifiere suplimentară, apelează la un lubrifiant pe bază de silicon, care rezistă mai bine în condiții de umiditate. Lubrifiantele pe baza de apă își pierd eficacitatea foarte rapid la duș.

Evită apa fierbinte

Stabilește cu grijă temperatura optimă a apei și evită apa fierbinte. Expunerea prelungită la un jet de apă fierbinte îți deshidratează pielea și ți-o poate chiar irita. Pentru el, apa fierbinte poate fi echivalentă cu o ejaculare prematură, deoarece căldura îi dilată vasele de sânge și îi afectează și contracțiile musculare.

sex_dush_29480100

Alege cu atenție pozițiile

Dacă vrei să faci sex în picioare, nu te sprijini niciodată de peretele exterior al cabinei de duș. Pereții interiori și fundul căzii sau al cabinei de duș sunt cele mai sigure suprafețe de care te poți sprijini, iar cele mai multe suporturi de prosoape nu sunt pregătite pentru a susține greutăți mari.

Într-o cadă, ai la dispoziție mai multe poziții plăcute pentru amândoi, dar la duș poate fi mai greu să găsești una comodă. În timpul sexului la duș nu schimba prea des poziția, alege una sigură și bucură-te de ea alături de partener pentru cel puțin câteva minute, dacă vrei să ai o experiență memorabilă a paridei de sex reușită sub duș.

Sursa

Care orgasm este mai lung: al bărbaţilor sau al femeilor?

Sexualitatea este parte importantă din viaţa oamenilor sau ar trebui să fie. Viaţa sexuală regulată are şi numeroase beneficii asupra sănătăţii fizice şi psihice.

Cercetătorii explică: Ce se întâmplă în organism în timpul orgasmului -  Exquis

Orgasmul este un moment de eliberare, care duce la un sentiment de plăcere intensă în timpul actului sexual. Produce efecte plăcute în corp, care pot dura câteva secunde. La bărbați, orgasmul este, de obicei, urmat de ejaculare. La femei, această plăcere supremă poate induce contracții repetate ale vaginului, care oferă o senzație de extaz.

Potrivit Alain Heril, sexolog, această stare de liniște care apare după orgasm este corelată cu hormonii. În timpul orgasmului, creierul produce hormoni, dopamină, oxitocină și adrenalină, lucru care induce senzaţii şi plăcere intense.

Însă există diferenţe între bărbaţi şi femei când vine vorba despre orgasm. Plăcerea sexuală a bărbaţilor este considerată “mecanică”, iar ei ajung mai repede la orgasm decât femeile, se ştie. Se consideră că orgasmul masculin este corelat cu creierul reptilian sau primitiv. Aceasta înseamnă că sub efectul stimulării erotice și în timpul intensificării orgasmului, bărbaţii intră într-o fază care generează ejaculare. Urmează etapa refractară, care îl obligă să ia o pauză mai mult sau mai puțin lungă.

În cazul femeilor, creierul limbic sau emoţional controlează plăcerea sexuală. Emoțiile, gândurile, mediul, sentimentele și fanteziile sunt elemente-cheie în apariţia orgasmului la femei. Chiar şi în momentele de dinaintea orgasmului, femeia poate fi perturbată de un zgomot, de o imagine sau de un gând, care o pot împiedica să ajungă la orgasm. Cu cât o femeie are o relaţie mai armonioasă cu partenerul, cu atât are şanse mai mari să ajungă la orgasm.

Totuşi, cine are un orgasm mai lung?

Într-un videoclip publicat pe canalul de Youtube Asap SCIENCE, Mitchell Moffit și omul de știință Gregory Brown au încercat să obţină un răspuns la această întrebare.

Ei au descoperit că mai mulți factori ar putea influența gradul de plăcere resimțit de bărbați și femei. Femeile s-ar bucura de orgasme mai lungi, care durează aproximativ 20 de secunde sau mai mult, în timp ce plăcerea masculină ar dura doar 3-10 secunde. Cu toate acestea, studiile arată că bărbații pot ajunge cu ușurință la orgasm, 95% dintre ei atingând punctul suprem în timpul sexului. În cazul femeilor, 69% dintre ele ajung la orgasm în timpul unui contact sexual.

sursa

Vrei să o ceri în căsătorie de Valentine’s Day? Află cum să o faci mai bine!

Dacă ți-ai propus să îți ceri iubita în căsătorie chiar de Valentine’s Day, pentru început, descoperă ce detalii îți garantează un „DA‟ hotărât! 

Fancy Quad City Restaurants Perfect For Valentine's Day

Poate că ai ales deja inelul, te-ai gândit la buchetul de flori pe care i-l vei oferi și ai organizat cina romantică la care veți participa. Și dacă intenționezi să o ceri la masă, s-ar putea să te întrebi, când este mai bine să o faci, înainte sau după cină? Poate că acesta este cel mai important aspect al propunerii…

Cererea în căsătorie – înainte sau după cină? 

Un lucru este cert: cererea în căsătorie trebuie să fie punctul culminant al serii, însă nu există o regulă fixă care să spună dacă este bine să o ceri înainte sau după cină. În schimb, avem o listă cu argumente pro și contra pentru fiecare situație. 

Vei fi avantajat dacă o vei cere înainte de cină, deoarece scapi de stres, însă s-ar putea să nu mai fiți tentați să serviți preparatele alese, din cauza emoțiilor. De asemenea, dacă reacția partenerei nu va fi cea dorită, va trebui să participi la o cină incomodă. Dacă alegi să o ceri după cină, ai mai mult timp la dispoziție pentru ajutări (să presupunem că fotograful întârzie), însă și nivelul tău de anxietate poate să crească.

Specialistul în organizari de nunți, Donnie Brown, spune că este ideal ca bărbatul să se așeze pe genunchi, înainte de a servi desertul. Ea nu recomandă ideea de a pune inelul în șampanie sau în prăjitură, deoarece există riscul de sufocare. 

De asemenea, specialistul punctează că este bine să alegi un loc unde să fiți doar voi doi, pentru a vă putea bucura de moment. Oricât de tentant ar fi, evită să o ceri la un alt eveniment mare, cum ar fi nunta unui frate sau o reuniune de familie! Nici farsele nu se mai poartă, deoarece o pot pune pe parteneră într-o ipostază neplăcută. 

sursa

Un expert în limbajul corpului explică cum să îți dai seama dacă o persoană te place sau nu la o întâlnire

Un expert în limbajul trupului a dezvăluit semnele care arată că îi dai cuiva fiori” și îl faci să nu te mai invite la o altă întâlnire. Dacă o persoană mută un obiect, cum ar fi un meniu, în fața ei pentru a crea o barieră, atunci este un semn că nu este interesată de tine. Un alt semn revelator că o întâlnire merge bine este contactul vizual bun, dar nu prea insistent.

Un expert în limbajul trupului a dezvăluit semnele care arată că îi dai cuiva „fiori” și îl faci să nu te mai invite la o altă întâlnire. Adrianne Carter, în vârstă de 53 de ani, a declarat că o persoană care se întâlnește cu tine poate arăta că nu este interesată de tine – sau că se poate răzgândi – încrucișând brațele sau păstrând o distanță între voi doi.

Ea a afirmat chiar că ar putea muta un obiect, cum ar fi un meniu, în fața lor pentru a crea o barieră în cazul în care nu sunt interesați. Adrianne a spus că o întâlnire ar putea merge bine și este posibil să te placă dacă păstrează contactul vizual, se apleacă spre tine, își ridică sprâncenele sau își suflecă mânecile. Expertul, din Lichfield, Staffordshire, a spus că atunci când cineva se apropie de tine, în general, înseamnă că întâlnirea merge bine.

Ea a spus: „Atunci când o persoană care nu place pe cineva sau este dezgustată – vei vedea că își strâmbă nasul de dispreț. Vor fi o mulțime de expresii de acest gen, dacă veți căuta semne, le veți găsi. Când suntem interesați de cineva, ne aplecăm. Dacă cineva nu te place, este mai probabil să facă mai mult spațiu între tine și el. De asemenea, folosește-l ca pe un avertisment din partea corpului.”

Un alt semn revelator că o întâlnire merge bine este contactul vizual bun, dar nu prea insistent. Adrianne a spus că menținerea unui contact vizual de durată este important. Expertul a spus că unele persoane fac peacocking”, în care cineva poartă sau face ceva pentru a se face remarcat sau pentru a încerca să atragă atenția.

Adrianne a spus: Momentul în care oamenii încep să se joace cu părul lor, concentrându-și atenția asupra lui. De fapt, ei încearcă să vă atragă atenția, dacă se agită sau se joacă cu părul lor, acesta fiind un semn că vor să arate bine pentru dvs și vor să îi observați. Când unii bărbați își suflecă mânecile, vrea să îi vezi antebrațele pentru a le vedea puterea. Dacă își suflecă mânecile, este interesat și gata de acțiune.”

Adrianne a mai spus că unii oameni vor ridica bariere – fie că își vor încrucișa brațele, fie că vor pune obiecte în fața lor.

Dacă sunteți la o întâlnire, s-ar putea să mute ceva în fața lor sau, nu-mi place să spun asta, să-și încrucișeze brațele, dar unii oameni o fac pentru confort”, a adăugat ea. Adrianne a menționat că o persoană poate, de asemenea, să-și ridice sprâncenele dacă este interesată de tine. Acesta poate fi un semn foarte revelator”, deoarece înseamnă că persoana este mai mult decât interesată.

Arianne a continuat: Arcuirea sprâncenelor nu este doar pentru întâlniri – o vei vedea pe tot parcursul vieții tale. Dacă cineva este interesat de ceea ce ai de spus, va strâmba adesea o sprânceană cu un mic zâmbet.”

Cele mai utile sfaturi ale lui Adrianne care arată că cineva este interesat de tine: aplecarea în față, un anumit contact vizual, o sclipire în ochi, o privire specială, suflecarea mânecilor, dezvăluirea gâtului.

sursa

Vezi unde a dus-o valul pe Aura!
Articolul anterior
Colaborare între Lancôme şi Alber Elbaz! Foto
Articolul următor