Să ai parte de o relație fericită este posibil! Urmează aceste sfaturi

Experții de la LiveScience.com au făcut un studiu precum că oamenii au tendința de a-și alege partenerii în funcție de felul în care aceștia își cheltuiesc banii. Persoanele implicate în relații cu parteneri zgârciți sau cheltuitori, au mai multe conflicte, decât cei care au parteneri cu obiceiuri similare de răsfăț financiar.

separator

Astfel, pentru a fi fericit alături de persoana aleasă, specialiștii recomandă să îți alegi un partener care să cheltuiască aproximativ la fel de mult ca tine. Iată și sfaturile:

Faceți mult sex
Cercetătorii au observat că sexul are un efect benefic asupra cuplurilor nevrotice. Astfel, după mai multe partide de sex, simptomele acestora scădeau, iar viața emoțională în cuplu devenea mai armonioasă.  După cele menționate, se poate spune că cheia unei relații reușite este sexul din belșug.

Alege cuvintele cu înțelepciune
Este bine ca într-o relație să folosești cât mai des cuvintele “mulțumesc” și “noi”. Mulțumește-i partenerului ori de câte ori face un gest frumos și exprimă-ți cât mai des recunoștința. Iar când vă certați, încearcă să folosești mai des cuvântul “noi”, pentru a pune accentul pe faptul ca formați un cuplu.

Nu fi o persoană negativistă
S-a descoperit că după câțiva ani, partenerii încep să se enerveze reciproc. Consilierii de cuplu sfătuiesc partenerii să renunțe la atitutinea negativită și să discute mereu despre orice problemă.

Dă-ți silința în relație
Există o mare diferență între dragoste pasională și dragoste romantică. Astfel, s-a demonstrat că dragostea pasională dispare chiar după câțiva ani de conviețuire și deja depinde de tine, dacă aceasta se transformă într-o relație de durată sau va dispărea. Din acest motiv, cheia unei relații de durată este efortul pe care îl faci pentru a salva relația. Dă-ți silința, petrece cât mai mult timp cu iubitul, faceți lucruri noi împreună și bucură-te de ceea ce ai, pentru a avea o căsnicie reușită.

Fii fericită!

Unii părinți îmi spun: „Îl învăț pe fiul meu de doi ani să citească!” Iar le eu răspund: „Ei bine, ești un prost!”
Articolul anterior
Florin Busuioc a fost înlocuit la ştiri, după ce ieri a suferit un infarct. Cine apare în locul lui
Articolul următor
Alte articole interesante