Salteaua Dormeo IMemory S Plus te provoacă la un somn sănătos și relaxant

„Trăiește-ți viața la maxim”. Așa sună un îndemn pe care încercăm cu toții să-l respectăm. Dar, cum rămâne cu somnul? Acesta, de asemenea, ocupă un loc important în viața noastră, ba chiar semnificativ.

separator

După cum spun specialiștii, somnul reprezintă cea de-a treia stare a creierului și ocupă o treime din durata de viață a unui om. Astfel, dormitorul trebuie să fie sanctuarul odihnei.

De această părere este și expertul în Sănătate Publică Luminița Suveică:

„Un somn bun înseamnă foarte mult, deoarece noi jumătate de viață o dormim. Un somn bun te restabilește pentru a doua zi, îți dă bună dispoziție, îți crește capacitatea de muncă și te face mai fericit”.

Calitatea somnului, dispoziția și energia cu care ne trezim depinde în mod direct de un element aparent banal, dar foarte important: salteaua pe care dormim. De aceea, trebuie să-i acordăm acestui aspect atenția cuvenită. Dormeo vă prezintă cea mai bine vândută saltea – IMemory S Plus. Aceasta este o saltea de înaltă calitate, cu 3 zone de confort, 20 cm, hipoalergenică, produsă pe baza tehnologiei premiate Octaspring®. Stratul de spumă Memory se adaptează pefect la forma corpului. Excelentă pentru cupluri, indiferent de preferințele celor doi, fiecare parte a saltelei se reglează individual. Astfel încât ambii să aveți parte de un somn confortabil. Este soluția perfectă pentru un somn sănătos și relaxant.

Expertul în Sănătate Publică Luminița Suveică:

„ O saltea bună este o saltea de calitate, o saltea ortopedică și anti-bacteriană, care să-ți ofere confortul necesar. Pentru mine salteaua ortopedică este cea mai bună, având spumă de memorie aceasta ne dă posibilitatea nu doar să dormim bine și confortabil, dar și să-i conferim corpului poziția necesară. O saltea bună de multe ori chiar și ne relaxează. Iar salteaua Dormeo combină toate aceste elemente, ceea ce o face să fie salteaua perfectă”.

Așadar, cunoașteți deja drumul către salteaua perfectă. Mai mult, acum Dormeo vă oferă posibilitatea de procurare în RATE, 0% COMISION. De la doar 499 lei timp de 12 luni. Investiție convenabilă pentru un somn sănătos.Tot ce trebuie să faceți este să accesați site-ul www.dormeo.md, să vizitați magazinele Top Shop din toată țara sau să apelați la numărul de telefon 022 264 195. Acționați acum, până nu v-a furat somnul!

Irina Bivol, artista mereu tânără, împlinește astăzi 50 de ani!
Articolul anterior
„Fata care nu mă lasă” – Băieții din trupa 7 Klase își surprind fanii cu un nou videoclip!
Articolul următor
Alte articole interesante