Sărbătorește Ziua Somnului împreună cu Dormeo

„Somn liniștit- Vis împlin!”. Ziua Somnului este un eveniment anual organizat din iniţiativa Asociaţiei Mondiale a Medicinii Somnului, din anul 2008. În anul 2017, Dormeo a devenit pentru prima dată sponsor oficial al organizației  World Sleep Day. În 2019, suntem mândri să deținem din nou acest titlu și să promovăm în continuare Ziua Somnului.

separator

Scopul evenimentului este de a atrage atenţia asupra  impactului pe care tulburările de somn îl au atât asupra individului, cât și asupra societății. În acest sens, Dormeo de asemenea promovează valorile unui somn sănătos și relaxant. Am decis că prețurile au nevoie și ele de odihnă, de aceea, timp de o săptămână au căzut într-un somn profund, oferindu-vă REDUCERI de senzație la produsele de TOP.

Aveți ocazia unică de a procura orice model de saltea cu REDUCERE de -20%, toppere cu -30%, noul set din plapumă și pernă Sleep Inspiration cu -50%, Halat de baie Warm Hug -30% și multe alte oferte interesante.

Mai mult, la orice comandă din gama Dormeo primiți CADOU garantat masca pentru somn Sleep Inspiration.

O treime din viața noastră îi revine somnului, Dormeo vă îndeamnă să nu-l neglijați, oferindu-vă posibilitatea de a dormi sănătos și de a visa frumos!

De aceea, cât prețurile dorm accesați site-ul www.dormeo.md, vizitați magazinele Top Shop din toată țara sau apelați la numărul de telefon 022 264 195. Shopping plăcut și vise frumoase!

Cum era Viorel în copilărie? Sora regizorului dezvăluie detalii emoționante
Articolul anterior
Mary Kay: Cum să alegeți corect un ser eficient conform necesităților pielii?
Articolul următor
Alte articole interesante