Scrisoarea unei mame revoltate dedicată tuturor fetelor

Orice mamă îi dorește tot binele din lume copilului său. Se spune că fetele plâng în viață mai mult decât băieții, deoarece ele sunt cele care se aruncă în valurile suferinței cauzate de dragoste. Deci, mamele de fete, din păcate, au mai mult de pătimit.

separator

articolmama


Citește scrisoarea unei mame, care te va face să înțelegi și să deslușești multe lucruri.

„Dragă fiică,

O să îți spun ceva ce s-ar putea să te intereseze. Ieri după-amiază, așa cum facem de obicei, familia noastră era online pe rețelele de socializare după ce luasem cina. Avem fii adolescenți și existau online multe imagini cu fete superbe, la fel ca tine. Vă faceți multe selfie-uri în pijamale ultra-minuscule! Dormitoarele voastre sunt drăguțe, noi, părinții, le obsevăm din imagini. Chiar fetița noastră de 8 ani ne-a arătat un astfel de dormitor, îi plăcea foarte tare modul în care acesta era decorat.

Băieții cred însă că au observat alte lucruri. Unul dintre ei a constatat că nu aveai sutien. Poziția în care erai fotografiată era una extrem de provocatoare.

Felul în care pozezi nu te reprezintă! Credem că ești o tipă interesantă și inteligentă, dar încercăm să ne dăm seama ce vrei să faci, cui vrei să atragi atenția cu felul în care pozezi? Ce mesaj vrei să transmiți altor adolescenți care te privesc?

Trebuie să te blocăm, deoarece conversațiile noastre de după cină se învârt în jurul ideii că nouă, părinților, ne pasă de tine și de impresiile pe care și le formează băieții noștri despre tine și alte fete asemenea ție.

Familiei tale nu i-ar plăcea să știe că băieții mei adolescenți se holbează la tine, tu purtând doar un prosop de baie. Știi că și bărbații în toată firea se uită la tine; nu vrei ca băieții noștri să te privească ca pe un obiect sexual, nu?

Nici noi nu vrem asta. Îmbracă-te atunci când faci poze!

Sursa

Cupcakes cu cireșe de la Valerie’s Food. Sunt delicioase
Articolul anterior
Moștenitoarea imperiului Swarovski s-a măritat cu un milionar. Cum arată rochia cu 46 de kilograme de pietre
Articolul următor
Alte articole interesante