Secretele unui masaj erotic făcut ca la carte!

Atingerile și mângâierile ne aduc plăceri deosebite, poate de aceea ne place atât de mult masajul. Anume el ne poate relaxa sau dimpotrivă – înviora, ne oferă acea stare de relaxare și totodată ne scapă de multe probleme de sănătate. Dar există un gen de masaj mai deosebit – cel erotic, cu ajutorul lui îi poți spune fără cuvinte persoanei iubite cât de drag îți este sau poți aduce un nou suflu în relația voastră.  Executarea  unui masaj erotic nu este atat de dificilă, important e să pui suflet și să respecți niște reguli simple.

separator
Secretele unui masaj erotic făcut ca la carte!

Pregătirea camerei

Este important să creezi o atmosferă relaxantă.  Ar fi bine ca în cameră să fie o temperatură adecvată și o lumină difuză. Pentru aceasta trage jaluzelele sau draperiile la geamuri, aprinde câteva lumânări aromate, pune o muzică relaxantă – totul e foarte simplu, dar suficient pentru o atmosferă romantică.

1Pregătește și locul unde vei face masajul: patul sau podeaua (o masa pentru masaj ar fi ideeală, dar foarte puțini o au acasă). Așterne un cearșaf sau un prosop moale și aruncă în jur niște pernuțe frumoase.

Ai grijă să deconectezi telefonul și alte surse de zgomot – calculatorul și televizorul.

Alege uleiul de masaj – el va permite mâinilor tale să alunece ușor pe pielea lui.  Dă preferință uleiurilor eterice.  Cele mai potrivite ar fi cele de iasomie, migdale, levănțică, caise sau mentă. Acestea au un efect de relaxare și calmare. (Fii atentă – jumătatea ta să nu fie alergică la unul dintre uleiurile menționate mai sus, ar fi bine să afli din timp).

aromatherapy-bottlesPregătirea pentru masaj

O baie făcută împreună ar fi un preludiu bun pentru masajul erotic. Apa caldă v-ar relaxa pe amândoi, iar pielea va deveni mai sensibilă și receptivă la atingeri.

Masajul

Masajul erotic chiar dacă constă din aceleași tehnici de atingere și masare ca și cel terapeutic, dar spre deosebire de acesta  produce  plăcere ambilor parteneri. Atingerile ușoare ale masajului erotic sunt foarte excitante.

Mainele și picioarele:  nu există o ordine strictă după care să te ghidezi ce masezi mai întâi, de atenție se poate bucura fiecare parte a corpului. Totuși ar fi mai bine să începi cu mâinele și picioarele partenerului deoarece palmele și tălpile au foarte multe puncte sensibile. Atingerile mainilor trebuie să fie foarte gingașe, ca partenerul tău să se relaxeze și nu uita de săruturi.

1406c314be0c603d872cb14f1b494ef1Capul, fața și zona gâtulul: cu mișcări circulare și ușoare masează-i gâtul, sărută-l și atinge-i lobul urechii căutându-i zona cea mai sensibilă. Cu buricul degetelor fă mișcări circulare  pe tâmplele lui, atinge-i fața și plimbă-ți degetele pe sprâncenele lui. Dacă vrei să-i oferi o senzație și mai plăcută poți folosi o pană.

Spatele: oprește-te  mai mult asupra zonei de-a lungul coloanei – de la gât până la talie. Ține minte – spatele este foarte sensibil la orice fel de mângâieri. Îl poți atinge nu doar cu mâinele, dar și cu buzele, sânii, abdomenul sau cu partea interioară a coapselor.

Pieptul și abdomenul:  o deosebită atenție acordă pieptului și abdomenului, doar aici sunt cele mai sensibile zone. (Dar evită atingerile prea apăsate, mai bine rezumă-te la mângâieri ușoare și obligatoriu săruturi).

thumb_900_x_0_1098-masaj_spa_chocolat_salon_impachetari_ciocolata3Cele mai sensibile părți ale corpului:  organele genitale nu trebuie ocolite, doar este vorba de un masaj erotic, dar nu te concentra prea mult doar pe ele. În caz contrar riști să terminați masajul mai repede decât ți-ai fi dorit.

Nu  uita:

În timpul masajului vorbește cu iubitul tău, ascultă-l, șoptește-i cuvinte gingașe și exprimă-ți sentimentele.

Urmărește-i reacția la atingerile tale, asfel îi vei cunoaște mai bine corpul.

Folosește-te nu doar de mâini, poți opta pentru pene, panglici de mătase, catifea sau orice  altă textură  ce este plăcută la atingere. Astfel vei reuși să-i dărui niște senzații de neuitat!

Mihaela Rădulescu făcută cu ou și oțet. “Ai 45 de ani, ai fost nevoită să îţi pui silicoane pentru că sânii ţi s-au lăsat…”
Articolul anterior
Evgheni Hudorojcov a creat 23 de rochii în 30 de zile!
Articolul următor
Alte articole interesante