Semne care-ți arată că viața voastră sexuală este ideală

Cu siguranță viața sexuală ocupă un rol foarte important în orice relație. Mai jos, vezi care sunt criteriile simple după care poți aprecia calitatea vieții voastre sexuale!

separator
Faceți dragoste mereu cu plăcere și dorință reciprocă – nu poate fi numită ideală o relație când pentru unul din parteneri sexul este o obligație și modalitate pentru a-și putea  ține partenerul. Dacă voi mereu vă doriți cu o pasiune nebună – acesta e semnul cel mai evident că relația voastră sexuală este bună.

Sexul nu este monoton – dacă sunteți pregătiți să încercați lucruri noi, să experimentați și fiecare dintre voi se bucură de aceste schimbări – sexul vostru niciodată nu va deveni o rutină.

Nu vă este rușine de fanteziile sexuale ce le aveți și le experimentați cu ușurință – ce poate fi mai bine decât să poți comunica ușor cu partenerul și să nu-ți fie jenă să-i spui  ce ți-ai dori, ce și cum îți face plăcere. Aceast lucru  vă ajută nu doar să vă simțiți bine, dar va consolida și mai mult încrederea în relația voastră.

În pat, egoismul nu-și are loc – un semn bun ce denotă că în cuplul vostru sexul e de bună calitate este atunci când oferirea plăcerii este la fel de frumoasă ca și primirea ei.

Nu  vă mințiți reciproc – simulând orgasmul nu doar îți minți partenerul, dar te și privezi singură de plăcere. Mai bine discutați ce și cum nu a fost bine, ce v-ar face placere și ar putea să aducă la orgasmul mult dorit.

Sunteți absorbiți de întregul proces – în timp ce faceți dragoste nu vă gândiți absolut la nimic, doar la voi doi.

Pasiunea este vie în cuplu vostru – vă doriți să faceți dragoste iarăși și iarăși. Nu e doar o datorie față de partener, ci o dorință – un astfel de sex poate pretinde la titlul de ideal.

Sfatul medicului: Cum să reduci nivelul de colesterol 
Articolul anterior
Horoscop 2019: Previziuni astrale pentru zodia Vărsător
Articolul următor
Alte articole interesante