Sex – Horoscop: Ce visează să-i faci în pat, dar nu are curajul să îți spună!

În timpul actului sexual, foarte mulţi din noi visează să încerce anumite lucruri cu partenera sau partenerul de cuplu, dar cum fanteziile lor sunt poate prea indecente,mulţi preferă să păstreze tăcerea.

separator

Dacă iubitul tău nu ţi-a mărturisit încă cele mai ascunse fantezii ale sale, află care sunt ele! Iată cum să te comporţi cu el  în pat, în funcţie de zodiac.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Berbecul este înebunit după naturaleţea ta şi ar vrea să faci sex cu el doar din plăcere. În pat, i-ar plăcea să te manifeşti cu entuziasm, să-l provoci cu invitaţii spontane şi să-i strigi numele de plăcere. Singurul motiv pentru care nu-ţi spune că vrea aceste lucruri de la tine e că, dacă le faci, o să le faci doar pentru că ţi-a spus el.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Mulţi dintre bărbaţi nu se dau în vânt după preludiu, dar Taurul face excepţie. Poate că aşteaptă să faci tu primul pas şi să-l răsfeţi cu un desert delicios servit în pat sau cu un masaj erotic. Transformă preludiul într-o poveste senzuală, iar sexul de după, va fi fantastic pentru ambii.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Nativului din Gemeni i-ar plăcea să aduceţi mai multă savoare partidelor voastre de amor cu diverse jocuri erotice. Teama că-l vei considera „pervers”  îl poate împiedica să dea frâu liber fanteziilor sale. Partenerului tău i-ar plăcea, să-i vorbeşti murdar sau să-l provoci la un joc cu porunci sexy.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Pentru Rac, sexul este mai mult decât o paradă de poziţii sexuale sau orgasme. În pat, i-ar plăcea să primească mai multă afecţiune de la tine, deşi i se poate părea jenant să o recunoască. Aşa că răsfaţă-l cu gesturi tandre, mai ales când vezi că se apropie de orgasm.

Leu (22 iulie – 22 august)

Plăcerea nativului din Leu depinde de prestaţia sa în pat. El aşteaptă în tăcere să vadă dacă tu te simţi bine în timpul sexului şi i-ar plăcea să-ţi citească extazul în fiecare gest. Aşadar, dacă vrei să-l faci cu adevărat fericit, nu trebuie decât să te concentrezi pe propria plăcere. Nu uita să-l lauzi pentru orgasmele fantastice pe care ţi le-a oferit.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Nativul din Fecioară nu-i atât de inocent precum pare. Poate că joacă acest rol, ca să nu te sperie. El este un împătimit al filmelor erotice şi i-ar plăcea să vizionaţi împreună o scenă fierbinte de sex, iar mai apoi să o reproduceţi. Fă-i pe plac şi simţiţi-vă ambii bine.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Nativul din Balanţă adoră să te vadă în ipostaze sexy, dar poate că nu ţi-o spune pentru că nu vrea să te forţeze. Aşadar, scapă de orice inhibiţie şi arată-i cât de seducătoare poţi fi în pat. Încântă-i privirea cu un dans lasciv în pielea goală sau păstrează un obiect vestimentar super sexy pe tine când faceţi dragoste.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Bărbatul născut în această zodie are un apetit sexual fantastic. I-ar plăcea ca partenera lui să acorde o mare atenţie zonei sale intime, însă nu ţi-o spune pentru că vrea să te răsfeţe şi el în egală măsură. O fantezie după care râvneşte, însă, e să alternezi sexul oral cu cel normal.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Nativul din Săgetător adoră sexul sportiv. Desigur, e conştient de faptul că partenera lui nu dispune de atâta energie şi rezistenţă fizică, aşa că nu insistă să schimbaţi de multe ori poziţia în timpul sexului. Totuşi, el la asta visează, la o partidă de sex care include fel şi fel de poziţii exotice şi incitante.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Pentru nativul din Capricorn linia de finiş e foarte importantă în toate aspectele, inclusiv cel sexual. Aşadar, de la o partidă de sex, visează să se aleagă cu un super orgasm! Desigur, n-ar vrea să crezi că nu-i oferi suficientă plăcere, dar i-ar plăcea ca ocazional să depui un extra efort şi să-i oferi orgasm după orgasm.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Nativul din Vărsător adoră experimentele sexuale şi ar vrea ca partenera lui să fie lipsită de inhibiţii în pat cu el. Cea mai mare fantezie pe care i-o poţi împlini e să te laşi pozată sau filmată în timp ce faceţi sex, iar mai apoi să vizionaţi materialele erotice. Până să-ţi propună aşa ceva, i-ar plăcea să vadă că ai suficientă încredere în el.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Orice bărbat vrea să pară dur şi în control, inclusiv nativul din Peşti. Dar adevărul e că lui i-ar plăcea să fii tu cea care îl domină pe el uneori. Pur şi simplu i se pare mai relaxant şi incitant deopotrivă să fii tu cea care depune tot efortul şi îl devorează cu totul.

Informaţie adaptată după: http://www.bzi.ro/

Care orgasm este mai lung: al bărbaţilor sau al femeilor?

Sexualitatea este parte importantă din viaţa oamenilor sau ar trebui să fie. Viaţa sexuală regulată are şi numeroase beneficii asupra sănătăţii fizice şi psihice.

Cercetătorii explică: Ce se întâmplă în organism în timpul orgasmului -  Exquis

Orgasmul este un moment de eliberare, care duce la un sentiment de plăcere intensă în timpul actului sexual. Produce efecte plăcute în corp, care pot dura câteva secunde. La bărbați, orgasmul este, de obicei, urmat de ejaculare. La femei, această plăcere supremă poate induce contracții repetate ale vaginului, care oferă o senzație de extaz.

Potrivit Alain Heril, sexolog, această stare de liniște care apare după orgasm este corelată cu hormonii. În timpul orgasmului, creierul produce hormoni, dopamină, oxitocină și adrenalină, lucru care induce senzaţii şi plăcere intense.

Însă există diferenţe între bărbaţi şi femei când vine vorba despre orgasm. Plăcerea sexuală a bărbaţilor este considerată “mecanică”, iar ei ajung mai repede la orgasm decât femeile, se ştie. Se consideră că orgasmul masculin este corelat cu creierul reptilian sau primitiv. Aceasta înseamnă că sub efectul stimulării erotice și în timpul intensificării orgasmului, bărbaţii intră într-o fază care generează ejaculare. Urmează etapa refractară, care îl obligă să ia o pauză mai mult sau mai puțin lungă.

În cazul femeilor, creierul limbic sau emoţional controlează plăcerea sexuală. Emoțiile, gândurile, mediul, sentimentele și fanteziile sunt elemente-cheie în apariţia orgasmului la femei. Chiar şi în momentele de dinaintea orgasmului, femeia poate fi perturbată de un zgomot, de o imagine sau de un gând, care o pot împiedica să ajungă la orgasm. Cu cât o femeie are o relaţie mai armonioasă cu partenerul, cu atât are şanse mai mari să ajungă la orgasm.

Totuşi, cine are un orgasm mai lung?

Într-un videoclip publicat pe canalul de Youtube Asap SCIENCE, Mitchell Moffit și omul de știință Gregory Brown au încercat să obţină un răspuns la această întrebare.

Ei au descoperit că mai mulți factori ar putea influența gradul de plăcere resimțit de bărbați și femei. Femeile s-ar bucura de orgasme mai lungi, care durează aproximativ 20 de secunde sau mai mult, în timp ce plăcerea masculină ar dura doar 3-10 secunde. Cu toate acestea, studiile arată că bărbații pot ajunge cu ușurință la orgasm, 95% dintre ei atingând punctul suprem în timpul sexului. În cazul femeilor, 69% dintre ele ajung la orgasm în timpul unui contact sexual.

sursa

Vrei să o ceri în căsătorie de Valentine’s Day? Află cum să o faci mai bine!

Dacă ți-ai propus să îți ceri iubita în căsătorie chiar de Valentine’s Day, pentru început, descoperă ce detalii îți garantează un „DA‟ hotărât! 

Fancy Quad City Restaurants Perfect For Valentine's Day

Poate că ai ales deja inelul, te-ai gândit la buchetul de flori pe care i-l vei oferi și ai organizat cina romantică la care veți participa. Și dacă intenționezi să o ceri la masă, s-ar putea să te întrebi, când este mai bine să o faci, înainte sau după cină? Poate că acesta este cel mai important aspect al propunerii…

Cererea în căsătorie – înainte sau după cină? 

Un lucru este cert: cererea în căsătorie trebuie să fie punctul culminant al serii, însă nu există o regulă fixă care să spună dacă este bine să o ceri înainte sau după cină. În schimb, avem o listă cu argumente pro și contra pentru fiecare situație. 

Vei fi avantajat dacă o vei cere înainte de cină, deoarece scapi de stres, însă s-ar putea să nu mai fiți tentați să serviți preparatele alese, din cauza emoțiilor. De asemenea, dacă reacția partenerei nu va fi cea dorită, va trebui să participi la o cină incomodă. Dacă alegi să o ceri după cină, ai mai mult timp la dispoziție pentru ajutări (să presupunem că fotograful întârzie), însă și nivelul tău de anxietate poate să crească.

Specialistul în organizari de nunți, Donnie Brown, spune că este ideal ca bărbatul să se așeze pe genunchi, înainte de a servi desertul. Ea nu recomandă ideea de a pune inelul în șampanie sau în prăjitură, deoarece există riscul de sufocare. 

De asemenea, specialistul punctează că este bine să alegi un loc unde să fiți doar voi doi, pentru a vă putea bucura de moment. Oricât de tentant ar fi, evită să o ceri la un alt eveniment mare, cum ar fi nunta unui frate sau o reuniune de familie! Nici farsele nu se mai poartă, deoarece o pot pune pe parteneră într-o ipostază neplăcută. 

sursa

Un expert în limbajul corpului explică cum să îți dai seama dacă o persoană te place sau nu la o întâlnire

Un expert în limbajul trupului a dezvăluit semnele care arată că îi dai cuiva fiori” și îl faci să nu te mai invite la o altă întâlnire. Dacă o persoană mută un obiect, cum ar fi un meniu, în fața ei pentru a crea o barieră, atunci este un semn că nu este interesată de tine. Un alt semn revelator că o întâlnire merge bine este contactul vizual bun, dar nu prea insistent.

Un expert în limbajul trupului a dezvăluit semnele care arată că îi dai cuiva „fiori” și îl faci să nu te mai invite la o altă întâlnire. Adrianne Carter, în vârstă de 53 de ani, a declarat că o persoană care se întâlnește cu tine poate arăta că nu este interesată de tine – sau că se poate răzgândi – încrucișând brațele sau păstrând o distanță între voi doi.

Ea a afirmat chiar că ar putea muta un obiect, cum ar fi un meniu, în fața lor pentru a crea o barieră în cazul în care nu sunt interesați. Adrianne a spus că o întâlnire ar putea merge bine și este posibil să te placă dacă păstrează contactul vizual, se apleacă spre tine, își ridică sprâncenele sau își suflecă mânecile. Expertul, din Lichfield, Staffordshire, a spus că atunci când cineva se apropie de tine, în general, înseamnă că întâlnirea merge bine.

Ea a spus: „Atunci când o persoană care nu place pe cineva sau este dezgustată – vei vedea că își strâmbă nasul de dispreț. Vor fi o mulțime de expresii de acest gen, dacă veți căuta semne, le veți găsi. Când suntem interesați de cineva, ne aplecăm. Dacă cineva nu te place, este mai probabil să facă mai mult spațiu între tine și el. De asemenea, folosește-l ca pe un avertisment din partea corpului.”

Un alt semn revelator că o întâlnire merge bine este contactul vizual bun, dar nu prea insistent. Adrianne a spus că menținerea unui contact vizual de durată este important. Expertul a spus că unele persoane fac peacocking”, în care cineva poartă sau face ceva pentru a se face remarcat sau pentru a încerca să atragă atenția.

Adrianne a spus: Momentul în care oamenii încep să se joace cu părul lor, concentrându-și atenția asupra lui. De fapt, ei încearcă să vă atragă atenția, dacă se agită sau se joacă cu părul lor, acesta fiind un semn că vor să arate bine pentru dvs și vor să îi observați. Când unii bărbați își suflecă mânecile, vrea să îi vezi antebrațele pentru a le vedea puterea. Dacă își suflecă mânecile, este interesat și gata de acțiune.”

Adrianne a mai spus că unii oameni vor ridica bariere – fie că își vor încrucișa brațele, fie că vor pune obiecte în fața lor.

Dacă sunteți la o întâlnire, s-ar putea să mute ceva în fața lor sau, nu-mi place să spun asta, să-și încrucișeze brațele, dar unii oameni o fac pentru confort”, a adăugat ea. Adrianne a menționat că o persoană poate, de asemenea, să-și ridice sprâncenele dacă este interesată de tine. Acesta poate fi un semn foarte revelator”, deoarece înseamnă că persoana este mai mult decât interesată.

Arianne a continuat: Arcuirea sprâncenelor nu este doar pentru întâlniri – o vei vedea pe tot parcursul vieții tale. Dacă cineva este interesat de ceea ce ai de spus, va strâmba adesea o sprânceană cu un mic zâmbet.”

Cele mai utile sfaturi ale lui Adrianne care arată că cineva este interesat de tine: aplecarea în față, un anumit contact vizual, o sclipire în ochi, o privire specială, suflecarea mânecilor, dezvăluirea gâtului.

sursa

6 organe importante pe care ţi le distruge fumatul
Articolul anterior
Fetele de la Unica Sport, Sexy-Foc!
Articolul următor