Sex în mașină: cele mai bune poziții sexuale!

Sexul în mașină reprezintă pentru mulți o alegere foarte bună atunci când vine vorba de momente de pasiune maximă și adrenalină cât cuprinde. Însă, pe cât de incitantă și tentantă pare, această activitate poate cateodată să-ți provoace mai degrabă disconfort decât bună dispoziție. Astfel, te lovești de volan, te încurci în schimbătorul de viteze sau simți că-ți stă în cap plafonul mașinii. 

separator

pozitii

Însă, te-ai gândit că poate simți aceste mici neajunsuri doar pentru că n-ai găsit poziția potrivită? Ce ar fi să încerci pozițiile sexuale prezentate mai jos?

Instructorul auto

Bărbatul stă pe scaunul șoferului și femeia deasupra lui așezată în aceeași poziție. Pentru a controla mai bine mișcările, partenera se poate ține de volanul mașinii.

1

Avantajul acestei poziții: partenera poate fi stimulată ușor pe tot corpul.

Oglinda

Oglinda seamănă foarte mult cu poziția “Instructorul auto” diferența o face că de data aceasta partenera stă cu fața la șofer.

2

Avantajul acestei poziții: aveți posibilitatea de a vă mângâia reciproc și săruta mai ușor.

Podul

Femeia se așează pe capota mașinii și ridică picioarele în formă de lumânare. Partenerul stă în fața ei și o penetrează din spate, încercând în același timp să-i susțină picioarele ridicate.

3

Avantajul acestei poziții: penetrarea este profundă și permite astfel atingerea orgasmului vaginal mult mai ușor.

4

 

Această poziție este mai complicată în special pentru parteneră. Aceasta trebuie să se așeze cu abdomenul pe capota mașinii, în timp ce bărbatul îi susține picioarele la același nivel cu corpul și o penetrează din spate. Pentru mai mult confort, femeia iși poate sprijini mâinile pe parbriz.

Avantajul acestei poziții: din punct de vedere vizual, această poziție este foarte excitantă pentru partener.

Comoara ascunsă

Probabil cea mai comodă poziție pentru sexul oral în mașină, “Comoara ascunsă” presupune ca bărbatul să stea în poziție normală pe scaunul șoferului, în timp ce femeia din dreapta se ocupă de problemă.

5

Avantajul acestei poziții: confortul.

Ajutor!

Această poziție este foarte apreciată de cei cărora le place poziția “doggy style”.  Femeia stă în genunchi pe bancheta din spate, cu mâinile sprijinite de geamul portierei, în timp ce bărbatul o penetrează din spate.

Avantajul acestei poziții: penetrarea este profundă.

Trambulina

Femeia stă pe scaunul din față și bărbatul deasupra, în poziția misionarului. Pentru a putea fi însă realizabilă această poziție, scaunul din față trebuie dat foarte mult pe spate, pentru a-i oferi partenerei posibilitatea de a se ridica ușor pe spătarul scaunului și de a-și sprijini mâinile pe bancheta din spate.

6

Avantajul acestei poziții: permite contactul vizual, partenerii se pot săruta și mângâia ușor.

Nu puneți în practică niciuna dintre aceste poziții în timpul mersului, în parcările publice unde riscați o amendă sau în mașina altcuiva decât a voastră.

sursa

12 haine pe care până acum le-ai purtat greșit!
Articolul anterior
Blonda din trupa “Fabrika” a îmbrăcat rochia de mireasă!
Articolul următor
Alte articole interesante