Sex pe timp de caniculă. 3 sfaturi care vă vor răcori!

Dacă pe timp de caniculă nu ai chef de sex, e timpul să vă răcoriți. Înlocuiți dormitorul cu dușul, cumpărați un ventilator și folosiți cuburi de gheață în timpul preludiului.

separator

Folosiţi cuburi de gheaţă pentru fiori de plăcere

Ce poate fi mai răcoritor decât un cub de gheaţă? Nu numai că vă ajută să uitaţi de caniculă, dar vă oferă fiori de plăcere. Prinde un cub de gheaţă între buze şi joacă-te cu el pe trupul partenerului, până se topeşte. Daţi frâu liber imaginaţiei şi bucuraţi-vă de preludiu incitant.

Renunţaţi la dormitor şi mutaţi-vă în baie!

Canicula de afară se face simţită şi în dormitor? E timpul să vă mutaţi în baie. Cada vă oferă spaţiul necesar pentru numeroase poziţii, iar duşul vă va asigura răcoarea de care aveţi nevoie. În plus, folosit pe zonele sensibile, jetul duşului poate înlesni drumul spre orgasm. Atenţie, apa nu trebuie să fie foarte rece.

Este timpul să cumpăraţi un ventilator!

Ai ventilator? Foloseşte-l! Nu ai? Cumpără! Apoi aşază-l la înălţime, lângă un perete. Sprijină-te cu braţele de perete, astfel încât ventilatorul să se afle între braţele tale, şi lasă-ţi partenerul să te penetreze din spate. Tot ce trebuie să faci este să te bucuri de aerul răcoros şi de mişcările iubitului.

sursa

Cum poţi optimiza absorbţia de fier la nivelul intestinului
Articolul anterior
După divorț este tot mai curtată! Prințul de Monaco în vizită la interpreta Zara
Articolul următor
Alte articole interesante