Sexul de dimineaţă

Pe l

separator
ângă faptul că dă o stare de bine și te ajută să începi ziua cu zâmbetul pe buze, sexul de dimineață mai are de fapt o serie de efecte chimice și fizice asupra corpului uman.

sfatulparintilor_ro_sex_95765800

Minte mai ascuțită

S-a demonstrat că sexul de dimineață stimulează circuitul nervos. Starea de somnolență dispare, iar stimularea sexuală angrenează informații rapide. Astfel, după o partidă bună de sex, mintea funcționează în parametri măriți.

Ten luminos

Datorită stimulării hormonale în timpul sexului, simți o stare de detensionare, identică cu starea pe care o conferă diverse medicamente cu efect energetic. De aceea, întregul organism se va simți mai bine, iar acest lucru va putea fi observat pe tenul tău.

Sănătatea sistemului urinar

Sexul de dimineață stimulează toate organele aflate în zona pelviană. Atât pentru bărbaţi, cât și pentru femei, stimularea vezicii urinare în timpul sexului este benefică datorită faptului că se întăresc mușchii pelvieni.

Stres mai puțin, silueta mai frumoasă

O partidă de sex ajută la scăderea nivelului de stres, datorită degajării hormonului cortizol. În același timp, sexul te mai ajută să-ți menții silueta.
Întărirea sistemului imunitar

Pentru sistemul imunitar, actul sexual repetat de două ori, săptămânal, constituie întăritorul perfect pentru sistemul imunitar. Totuși, nici în acest caz excesele nu sunt bune.

Sursa

Vezi în ce sat taxiurile sunt elicoptere!
Articolul anterior
Obiceiul care crește șansele de concepere a unui copil!
Articolul următor
Alte articole interesante