Sexul în apă

Una dintre fanteziile celor mai multe cupluri, este sexul în apă. Cu toate că pare un act neofensiv, trebuie să știi că te poți alege şi cu câteva infecţii!

separator

De obicei, sexul în apă, câtă vreme este practicat acasă, în cadă sau la duş, nu afectează sănătatea. În anumite cazuri, este posibil ca partenerii să se aleagă cu iritaţii ca urmare a faptului că apa înlătură lichidele cu rol de lubrifiere din zona “respectivă”. Însă cele mai multe neplăceri apar din pricina faptului că spaţiile sunt mici, incomode, iar partenerii pot să alunece – atenţie la acest detaliu, se poate solda cu urmări grave!

bun

Protecția

Daca ai de gând să folosești prezervativul, atunci află că apa cu latexul nu se prea împacă, mai ales dacă alegi să-ți satisfaci pofta de sex într-o piscină sau jacuzzi. Apa fierbinte și clorul, pot scădea rezistența prezervativului și te poți trezi că în mijlocul pasiunii îți cedează… “căciulița”. Iar dacă nu se rupe, poate aluneca. Cu alte cuvinte, cel mai bine ar fi că treci pe la ginecolog să-ți recomande o altă metodă de contracepție.

Lubrifiere!

Când te gândești la sex în apă, ți se poate părea că lubrifierea e asigurată! Greșit! Apa spală lubrifiantul natural pe care-l produce vaginul. Un lubrifiant pe bază de silicon, care nu se dizolvă în apă și face penetrarea plăcută pentru amândoi, este ideal.

Sexul în piscină: Problema cu sexul în piscină este clorul din apă, care poate provoca infecții serioase. Sexul oral poate fi o rezolvare ideală.

Sexul în cadă/duș: Dacă vana e prea mica și nu aveți loc de poziția misionarului, iar dacă dușul e prea alunecos, s-ar putea să vă alegeți cu accidente negative. Ia-ți niște covorașe anti-alunecare și asigură-te că ai de ce să te ții. Dușul e perfect pentru sexul în picioare, iar în cadă poți încerca „doggy style”.

Sexul în ocean, lac, râu sau alte ape! Apa sărată și vaginul nu sunt cei mai buni prieteni! Nisipul, nici atât. Soluția e să terminați pe plajă, pe o pătură, eventual, orice ați început în apă. Dar dacă simți neapărat nevoia de aventură în apă, asigură-te că amândoi rămâneți cu picioarele pe pământ și că valurile nu sunt prea mari.

Fii frumoasă la orice vârstă!
Articolul anterior
Minibudinci de legume
Articolul următor
Alte articole interesante