Sexul în perioada menstruației

A trecut ceva timp de când femeile erau considerate „bolnave” în timpul menstruație. Acum, cercetătorii au descoperit că această perioadă poate face unele femei mai… pofticioase: aproximativ 30% dintre ele simt că libidoul crește semnificativ în acele zile.

separator

Singura problemă ar fi cea a bolilor cu transmitere sexuala (deoarece bacteriile se dezvoltă mult mai rapid în prezența sângelui menstrual, deci ai grija să te protejezi dacă nu faci sex cu un partner stabil).

sexul-si-mentruatia

Prejudecățile

Ei bine, aici deja este vorba doar de îndrăzneala ta! Reținerile (atât ale femeilor, cât și ale partenerilor) de-a face sex în această perioadă, își au originea din antichitate.

De exemplu, înainte femeia era considerată murdară, iar bărbații credeau că simplul contact cu sângele menstrual le va afecta potența.

Dacă însă nu ai motive religioase sau culturale pentru care să refuzi sexul în perioada menstruației, nu există niciun alt impediment.

100% incitant

  • sex-menstruatie-mainDacă faci sex în timpul menstruației, igiena este esențială. Iar pentru a nu fi stresată în ceea ce privește pătatul cearșafurilor, întinde un prosop pe pat.
  • Dacă ești stânjenită de partidele de sex în timpul menstruației, insistă ca momentele de pasiune să se consume la duș în acele zile.
  • Dacă vrei să te simți mai sigură, păstrează un pachet de șervețele umede în apropierea patului.
  • Poziția ideală este cea a misionarului, deoarece unghiul și gradul tău de relaxare reduc sângerarea.

Orgasme mai multe, menstruație mai scurtă

Unul din motivele pentru care la sigur urăști perioada menstruației, este durerea. Ei bine, poți afla că orgasmele obținute în această perioadă înseamnă o detensionare totală și reducerea crampelor.

S-a demonstrat că, datorită contracțiilor provocate de orgasm, organismul tău va elimina mai repede sângele menstrual.

Poți rămâne însărcinată?

Da, dacă nu te protejezi. Eşti fertilă cu câteva zile înainte de ovulație, ceea ce face foarte posibilă apariția unei sarcini nedorite.

Sursa

Poartă puloverul cu fustă!
Articolul anterior
5 Exerciții pentru zona internă a coapselor!
Articolul următor
Alte articole interesante