Sexul la telefon

Este

separator
departe de tine și simți nevoie să-l inciți puțin? Ei bine există soluția perfectă: sexul la telefon, care a devenit la modă de ceva timp. Iată câteva trucuri pentru începători.

m_7-reguli-cand-faci-sex-la-telefon_1355873902_0

Simte-te tu bine

Deși este departe, nu înseamnă că nu trebuie să te pregătești. Aprinde câteva lumânări, fă o baie cu spumă, îmbracă o lenjerie sexy și așează-te în pat. Trebuie să te simți bine cu tine, astfel discuțiile la telefon vor fi mult mai confortabile.

Vocea cât mai sexy

Nu uita că sexul la telefon ține în mare parte de imaginație și voce. Încearcă să adaptezi vocea în așa fel încât să-l inciți doar auzindu-te spunând: Bună, iubire. Nu schimba tonalitatea brusc și nu spune niciodată: NU.

Inventează

Dacă el vrea să-i descrii camera și pe tine în ce ești îmbrăcată, încearcă să-ți amintești ce-i place lui și înfrumusețează imaginile pe care i le descrii. Trebuie să construiești totul așa cum îți imaginezi tu că i-ar plăcea, iar când simți că îi place ceva anume, mergi pe direcția respectivă.

Nu te panica

Dacă la un moment dat îți va spune ceva mult prea ciudat pentru gusturile tale nu țipa la el. Încearcă să înțelegi faptul că prin telefon lucrurile pot scăpa de sub control, dar asta nu înseamnă că în realitate ți-ar face așa ceva.

Fii cât mai explicită

Lasă inhibițiile și folosește cele mai nerușinate cuvinte pentru a fi cât mai explicită. Iar pentru sexul la telefon ai nevoie de imaginație și un vocabular “bogat”.

Sursa

Guler detașabil pentru o ținută trendy!
Articolul anterior
Andi Moisescu, de nerecunoscut!
Articolul următor
Alte articole interesante