Sexul te face mai frumoasă: mit sau realitate?

În acest articol veți găsi răspuns la această întrebare destul de actuală. Potrivit specialiștilor, o partidă de sex nu este doar distractivă, ci poate fi cea mai bună metodă anti-îmbătrânire. Sexul regulat întărește sistemul imunitar, reduce riscul bolilor cardiovasculare și iți dă starea de bine. Mai multe detalii, citește în cele de urmează.

separator

Îndepărtează ridurile
Una dintre măsurile contra stresului zilnic este sexul – o activitate care eliberează beta-endorfine în corp, substanțe cu efect analgezic, prolactina, o substanță care relaxează, și oxitocina, cea care îți dă bună dispoziție și te face extrem de atentă și tandră cu iubitul tău. Endorfinele și hormonii de creștere „invadează” corpul după orgasm, luptând împotriva cortizolului, efectelor soarelui și a fumatului, cele care distrug colagenul și provoacă riduri.

Revigorează pielea
Cum arăți după ce faci dragoste? Probabil ai obraji îmbujorați, buze rozalii și ochi strălucitori – astea toate datorită acidului linoleic. Când transpiri, corpul eliberează acest ulei – care se găsește și în uleiul de măsline – hidratând pielea din interior.

Dormi mai bine
Acest fapt se datorează substanțelor care sunt eliberate după orgasm, cele care te fac să te simți bine și usoară ca un fulg. Nu le ignora – odihnește-te fără remușcări, pentru că la trezire te vei simți revigorată și vei observa că cearcănele au dispărut.

Îți tonifică corpul și dă un sentiment extraordinar!
Chiar și dacă nu ai orgasm, săruturile și sexul pot face minuni asupra corpului tău: pulsul și circulația sângelui cresc, oxigeneând celulele corpului. În plus, în timpul sexului vei arde la fel de multe calorii ca în timpul unui antrenament de sport.

Mai multe țări renunță la importul de carne de vită din Polonia. Motivul șocant
Articolul anterior
Ceapa verde, leguma care alungă microbii și mănâncă zahărul din organism
Articolul următor
Alte articole interesante