Sfaturi de neînlocuit pentru o viață sexuală mai picantă

Te-ai plictisit de monotonia la tine în dormitor sau eșți mulțumită cu viață ta sexuală, dar parcă lipsește, totuși, ceva? Nu te alarma, nu ți se întâmplă doar ție. Un studiu arată că peste 50 % dintre bărbați și femei își doresc ca viața lor sexuală să fie mai picantă și mai distractivă. Iată câteva recomandări în acest sens!

separator
Dă frâu liber imaginației – cum să faci, îi poți spune partenerului tău, că ai avut un vis super „hot” în care făceați sex în duș sau că unele secvențe din cartea „50 Shades of Grey” chiar nu ți le poți scoate din minte. Îi vei stârni, fără îndoială, apetitul.

Alege poziția sexuală, în funcție de starea ta de spirit – astfel, dacă simți nevoia să îți privești partenerul în ochi și să îi transmiți cât de mult te bucuri de sexul cu el? Alege „poziția misionarului”. Sau, dacă ești pregătită să deții controlul? Optează pentru poziția „reverse cowgirl”  (el este întins pe spate, iar tu afli deasupra lui, însă cu spatele la el).

E momentul să te deghizezi – folosește propunerile pe care ți le oferă sex-shop-urile ca să te transformi într-un personaj. Fie că alegi clasica asistentă sexy sau chiar o simplă perucă blondă vă oferă posibilitatea de a experimenta o nouă fantezie, lăsând inhibițiile la o parte.

Nu sta prea mult pe gânduri – dacă ești genul de persoană care caută mereu ceva nou din punct de vedere sexual, nu sta pe gânduri data viitoare când ai o idee. Cum să îți faci partenerul să adopte ideea ta fără să i-o comunici verbal? Ia o pauză și sărută-l înainte să schimbi poziția.

Încetează să te prefaci – dacă te prefaci că ai un orgasm înseamnă că el nu o să înțeleagă că acea poziție sau acel lucru nu te excită și va continua să facă la fel. Fă-l să înțeleagă că nu e cea mai strălucită idee, prin limbajul corpului sau chiar spune-i direct. Cu cât este mai excitant pentru tine, cu atât mai mult va fi și pentru el.

Ricky Martin a prezentat lumii pe fiica sa, Lucia
Articolul anterior
Troleibuzul nr. 12 – o rută nouă pentru locuitorii sectorului Ciocana
Articolul următor
Alte articole interesante