Studiu: Fructele care ridică apetitul sexual al femeilor!

Aceste fructe, cunoscute pentru conţinutul bogat în vitamine, stimulează apetitul sexual al femeilor, au constatat cercetătorii italieni, care au observat o legătură între intensificarea funcţiei sexuale şi consumul zilnic de mere.

separator

În cadrul unui experiment, ale cărui rezultate au fost publicate în revista Archives of Gynecology and Obstetrics, oamenii de ştiinţă au testat 731 de femei sănătoase, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 43 de ani, informează cotidianul britanic Daily Mail, citat de agenția Mediafax.

468528l-640x0-w-c0d119f1

Acest studiu sugerează o relaţie potenţială între consumul zilnic de mere şi o sexualitate îmbunătăţită în rândul populaţiei noastre feminineconcluzia studiului realizat de cercetătorii italieni

Participantele la experiment au fost rugate să prezinte un raport al consumului zilnic de mere şi al obiceiurilor lor alimentare.

Apoi acestea au fost împărţite în două grupuri, unul care mânca mere în mod regulat – peste un măr pe zi – şi altul care nu consuma mere zilnic.

După aceea, participantele la studiu au fost rugate să completeze un chestionar intitulat „Indexul funcţiei sexuale a femeii/ Female Sexual Function Index” (FSFI).

mere-3-think_article-main-image

Cercetătorii au descoperit că femeile care consumau un măr pe zi au obţinut un scor FSFI mai mare, ceea ce indică faptul că merele au contribuit la creşterea plăcerii sexuale.

Potrivit studiului citat de Mediafax, consumul regulat de mere a crescut gradul de lubrifiere şi funcţia sexuală, cercetătorii explicând acest lucru ca urmare a faptului că merele conţin florizin.

Sursa 

Compania Loial a împlinit 17 ani. Poze de la petrecere!
Articolul anterior
Cel mai ciudat sforăit din lume (VIDEO)
Articolul următor
Alte articole interesante