Sufletul pereche – oglindirea interiorului tău

Potrivit psihologilor, ”Sufletul pereche” este persoana cu care ai o conexiune imediată în momentul în care îl întâlnești – o legătură atât de puternică încât ești subjugată așa cum nu ai mai simțit până acum. Și dacă această conexiune se dezvoltă de-a lungul timpului, vei experimenta sentimentul de iubire, încât vor apărea dubii că ai iubit pe altcineva înainte. Sufletul pereche te înțelege și se conectează cu tine în orice fel și la orice nivel, ceea ce aduce pace, calm și fericire când ești în preajma sa.

separator

De-a lungul vieții tale vei întâlni mai multe suflete pereche. Pe măsură ce evoluezi, fiecare partener te ia așa cum ești în acel moment. Un suflet pereche este cineva alături de care poți fi tu însăți, însă nu trebuie să fie neapărat o potrivire perfectă. Un adevărat suflet pereche este ca o oglindă ce-ți reflectă toate aspectele din interiorul tău și te face să devii mai bun pentru a trăi viața pentru care ai fost născută.

w560xh316_suflet_pereche

Cum recunoști sufletul pereche?

Universul îți aduce persoana potrivită în funcție de nivelul tău de conștientizare și de felul în care ai nevoie să evoluezi. Dacă te lupți încă cu probleme interne, nu vei putea avea o relație ideală cu cea mai bună persoană pe care o întâlnești. Dacă aștepți să întâlnești pe cineva care să corespundă tuturor dorințelor și nevoilor, pregătește-te să fii singură mult timp. Dacă ești deschisă spre acel tip de suflet pereche pe care l-am descris, trebuie să înțelegi că el poate veni într-un ambalaj diferit. În timp ce tu te simți fericită și liniștită în preajma sa, și te poți simți provocată să crești.

Sursa

Iulia Vântur debutează la Bollywood, în rolul unei tinere violate. Ce spune vedeta despre personajul ei?
Articolul anterior
Flavia Apostol, prezentatoarea anorexică, s-a căsătorit. Imagini de la nuntă
Articolul următor
Alte articole interesante