Tipsuri pentru un stripteas ca la carte

Stripteasul face parte din categoria celor mai bune metode de seducție. Deși efectul e pe măsura așteptărilor, magia lui poate dispărea odată ce tu și partenerul tău ajungeți să vă cunoașteți mai bine. De aceea, pentru ca stripteasul să aibă același efect, trebuie să înveți să-l faci ca la carte!

separator
streaptise

Deghizarea

Arta „dezbrăcării” începe mereu cu… alegerea hainelor! Regula de aur: cu cât mai multe piese, cu atât mai mult suspans! Optează pentru o fustă (creion sau cele tip „școlăriță”), iar în partea de sus – un sutien sexy și o cămașă vaporoasă, cu nasturi sau capse. De asemenea, alege cu grijă accesoriile: ciorapi până la genunchi și bijuterii opulente, care te vor face să arăți incredibil odată ce ai rămas fără haine.

Atitudinea

Nu te sfii să exersezi puțin în fața unei oglinzi. Ai grija în ceea ce privește ritmul: din cauza emoțiilor, avem tendința să grăbim procesul. Pentru a te asigura că totul decurge bine, fă mișcările de două ori mai lent. Și nu uita să ții capul sus: ești o regină, cu sau fără haine!

Momentul în sine

Alege o melodie care îţi place și care te face să te simţi sexy și ascult-o de câteva ori înainte. Apoi, exersează:

1. Nu ai nevoie de prea multă recuzita: o lumină care să bată spre tine, din lateral, și două scaune, așezate față în față. Invită-l să ia loc pe scaun. Leagă-l la ochi și lasă-l puțin singur!

2. Când te întorci, ia eșarfa și leagă-i ușor mâinile. Dacă nu vrei să-l legi, șoptește-i că nu are voie să vorbească sau să se miște.

3. Așează-te pe celălalt scaun, cu picioarele apropiate și începe să-ți plimbi senzual mâna de-a lungul lor, urcând încet. Foarte important să-l privește-l direct în ochi – stripteasul e un joc al emoțiilor!

4. Îndreaptă-te către el, mișcă-te lasciv în dreptul lui și dezbracă-l încet. Apoi, întoarce-te cu spatele către el și dansează lent.

5. Rămâi cu spatele și începe să-ți desfaci bluza. Las-o să cadă, iar când te vei întoarce cu fața spre el, acoperă-ți sânii cu o mână. Cu cealaltă mână îl poţi mângâia ușor pe față.

6. Dacă vrea să te mângâie și el, permite-i – însă foarte puţin!

7. Pentru un plus de efect, aruncă-i senzual lenjeria în poală cu ajutorul pantofilor cu toc.

8. Stai cât mai aproape de el, atinge-l cu diverse părți ale corpului tău. Iar când ai rămas aproape goală, nu-l mai lăsa să aștepte.

Iată câteva exemple de piese perfecte pentru un stripteas reușit.

Sursa

Primul sărut în public al cuplului Vlad Filat și Angela Gonța!
Articolul anterior
Beatrice a devenit Baby Star în aprilie!
Articolul următor
Alte articole interesante