Top cinci cele mai bune femei în pat în funcție de zodie!

Fiecare zodie are preferințele sale în materie de sex. Dacă unele sunt mai tăcute și modeste, altele sunt gata să încerce orice poziție din Kama Sutra și să facă sex non-stop. Iată care sunt femeile alături de care nu te vei plictisi în așternut! 

separator

Femeia Gemeni

Zodia Gemeni este una de aer, deci predomină energia, masculinitatea, creativitatea. Predispoziția femeilor Gemeni către sex este foarte crescută, iar puterea de seducție este incomensurabilă. Ele sunt foarte deschise la nou, deloc modeste și apelează la vorbe murdare dacă este cazul. Sunt foarte creative când vine vorba de fantezii sexuale, le place spontaneitatea, așa că, dacă nu le oferi momente pasionale și diferite, mai bine caută-ți altă zodie. Femeia Gemeni poate vorbi mult despre sex, dar adoră mai ales să-l practice. Ea știe cum să ofere, dar și să primească plăcere în același timp.

Femeia Leu

Zodia Leu este una de foc, imprevizibilă, cu o mare putere de seducție, iar cel mai mare atu este magnetismul. Astfel, femeia Leu este plină de energie și atrage bărbații cu o mare ușurință. Exact ca un pericol de care știi că nu te poți atinge, bărbații cad în plasa ei imediat. Femeii Leu îi plac aventurile și experimentează permanent. E foarte creativă sexual, implicată să ofere satisfacție maximă partenerului și schimbă des pozițiile. Nu are limite sau inhibiții. Focoasă, ea e iubitoare și perversă în același timp. În pat, are predispoziție spre a prelua conducerea.

Femeia Fecioară

Femeia Fecioară e o zodie de pământ, deci și cea mai fertilă dintre zodii. E organizată, rațională, neobosită și utilizează sexul intens pentru că acesta este elementul primordial al unei stabilități (indiferent dacă vorbim despre o familie, o relație, fertilitate). Cu accent pe partea tactilă și olfactivă, femeile Fecioare iubesc dansul seducției, sunt aventuroase, deși caută mereu stabilitate. Se excită ușor, se pretează la a fi “rele”, însă cu măsură, atât cât să te excite mai tare. Pasionale, ele sunt foarte atente la toate detaliile în timpul sexului. Foarte sexy, de asemenea, doresc să devină amantele perfecte, însă, mai mult pentru o relație de lungă durată.

Femeia Scorpion

Zodie de Apă, femeia Scorpion e foarte volatilă, profundă și caută plăceri necunoscute. Pentu ea, sexul înseamnă putere și poate obliga partenerul să îi urmeze calea în pat. Îi place să se joace cu bărbații, să îi excite, dar mai mult pentru propria sa dezlănţuire. Energia interioară este maximă și tinde să acapareze partenerul sexual. Misterioase, femeile Scorpion sunt și cele mai sălbatice în pat. De fapt, ele se joacă numai cu un scop, însă nu le plac bărbații care se joacă la rândul lor cu ele. Ele domină peisajul sexual.

Femeia Vărsător

Femeia Vărsător e tot zodie de aer, așa că imaginația domină și la ea pe tărâmul sexului. E deschisă la orice, poate surprinde bărbații cu tot felul de fantezii și poziții sexuale și tinde să fie dominantă. Senzațiile fizice sunt în top și nu are nicio problemă în a face primul pas. Cu toate acestea, nu e dispusă să piardă timpul, așa că dacă nu meriți efortul, te va lăsa deoparte. Dacă depui efortul să treci peste răceala ei inițială, vei avea parte de niște partide de sex grozave. Foarte versatile în pat, femeile Vărsător vor experimenta plăcerea sub toate formele ei.

Sursa: yve.ro

Accesorii inedite pentru nuntă! Prețuri
Articolul anterior
Participanții ”Business Factory 2” contaminează internauții cu publicitatea virală
Articolul următor
Alte articole interesante