Topul zodiilor care înşală cel mai des

Atunci când lipseşte ceva în relaţia lor, oamenii sunt tentaţi să înşele. Însă unii dintre ei pot fi mult mai atraşi de ideea de a duce o viaţă dublă în iubire, spre deosebire de alţii. Un studiu interesant a alcătuit un top al zodiilor care sunt mult mai atrase de adulter.

separator
8-Poze-zodii-SCORPION4

Potrivit acestuia, printre oamenii care iubesc cel mai mult să înşele sunt reprezentanţi ai zodiilor Peştilor, Vărsătorilor şi Racilor. Aceştia îşi trădează partenerul imediat ce simt că s-au plictisit de relaţia pe care o au. Cu toate acestea, ei sunt creativi, prudenţi şi îţi pot înşela cu uşurinţă partenerii.

Doamnele care vor un partener care să le iubească sincer şi care să nu le înşele, pot avea încredere în oamenii din zodia Scorpion, Săgetător, Capricorn.

Racii au nevoie să simtă mereu că partenerul lor este loial, atent şi că îl respectă. Capricornii sunt loiali, de asemenea, în dragoste până când sunt trădaţi, apoi, au tendinţă de a “întoarce favoarea”.

Doamnele care sunt mai predispuse la infidelitate sunt reprezentante ale zodiilor Gemenilor, Berbecului şi a Fecioarei. Aceste trei semne zodiacale au nevoie de o atenţie constantă în dragoste. Ele sunt uşor distrase, deci partenerii lor trebuie să faca eforturi mari pentru a le avea mereu alături.

Semnele zodiacale Balanţa, Scorpion şi Taur sunt de obicei persoane loiale în dragoste, dar pot călca strâmb dacă nu li se acordă atenţie. Balanţele sunt uneori egoiste şi nu flirtează cu persoane străine.

zodii

Dacă nu obţin ceea ce vor de la partenerul lor, Leii vor căuta acel ceva la o altă persoană. În general, Leii sunt persoane pasionale, care oferă multă dragoste, şi nu trec cu vederea dacă sunt înşelaţi.

Indiferent de caracteristicile semnelor zodiacale, trebuie să fiţi prudenţi în dragoste, şi în cazul în care v-aţi plictisit, mai bine puneţi capăt relaţiei, decât să îl răniti pe cel de lângă dvs.

Sursa 

Exerciții la domiciliu pentru brațe ferme!
Articolul anterior
Iată ce exerciții poți face pentru a slăbi la talie!
Articolul următor
Alte articole interesante