Trei lucruri pe care o femeie nu trebuie să le facă pentru un bărbat!

Pentru a avea o relație fericită și a fi împlinită în același timp, nu trebuie să renunți sau să schimbi unele lucruri la tine doar de dragul lui. Îl iubești, dar nu trebuie să uiți să te iubești și pe tine.

separator

Iată ce nu trebuie să faci pentru un bărbat!

Să schimbi modul în care arăţi

Doar pentru că lui îi place corpul sau tunsoarea unei anumite femei, nu înseamnă că şi tu trebuie să ajungi să arăţi ca ea. Este sănătos să faci sport şi dacă vrei să dai jos câteva kilograme, fă-o pentru tine şi pentru binele tău, dar nu pentru că ţi-a cerut-o el. Dacă iubitul tău îţi cere să faci astfel de schimbări este un bărbat superficial şi nu ar trebui să facă parte din viaţa ta.

Să faci copii

Este minunat să vrei să întemeiezi o familie cu bărbatul pe care îl iubeşti, însă trebuie să vreţi amândoi acest lucru. Dacă el este înnebunit după copii, însă pe tine încă te sperie ideea de a deveni mamă, nu ar trebui să porţi un copil în burtă timp de nouă luni şi apoi să treci prin durerile naşterii şi să îţi sacrifici restul vieţii pentru el. Nu face un copil doar pentru că el vrea unul, deciziile de acest gen vă aparţin amândurora.

Să renunţi la visele tale

Dacă întotdeauna ţi-ai dorit să faci un anumit lucru foarte mult, nu-l lăsa să te întoarcă din drum. Tu iei deciziile pentru propria ta viaţă şi ar trebui să fii singura care le controlează. Un bărbat care te pune să alegi între el sau visele tale nu ar trebui să facă parte din viaţa ta, ci alături de tine ar trebui să stea unul care să poată găsi o soluţie bună pentru amândoi. Este egoist, iar egoismul îţi taie aripile.

Citește continuarea pe www.unica.ro

Anna Sedokova ar putea muri și mâine din cauza unei tumori periculoase!
Articolul anterior
Simona Halep, amenințată cu moartea.” Te voi distruge 100%”
Articolul următor
Alte articole interesante