Trei poziții “tăcute” pentru noaptea petrecută la socri!

Dacă ești în ospeție de durată la socri și ai chef de o noapte fierbinte, ar fi bine să optezi pentru pozițiile sexuale simple, care nu fac mult zgomot. Pentru că mama socră are auz fin, abține-te de la gemete și de la poziții care provoacă scârțâitul patului.

separator

Linguriţa

Una dintre cele mai comode şi intime poziţii sexuale, linguriţa se numără şi printre cele mai silenţioase. Asta datorită mişcărilor simple şi lente. Aşază-te pe o parte, în timp ce partenerul te îmbrăţişează şi te penetrează pe la spate. El este cel care controlează mişcările şi ritmul. Folosirea unui lubrifiant va uşura penetrarea.

Pe la spate

Dacă patul scârţâie şi face prea mult zgomot, renunţaţi la el. Aşază-te aplecată cu mâinile sprijinite de un dulap sau, în baie, pe chiuvetă în poziţia Doggy style. El te va penetra pe la spate ţinându-te de şolduri. Este poziţia ideală pentru o partidă rapidă de amor.

Leneşa

Întinde-te pe spate şi ridică piciorul drept. Iubitul tău se va aşeza în faţa ta, stând pe o parte. Pentru o penetrare şi mai adâncă, poţi ridica ambele picioare.

sursa

Ajută un băiețel diagnosticat cu paralizie cerebrală infantilă. Vino la serata de caritate „O carte cumpărăm, un cîntec ascultăm, un suflet ajutăm”!
Articolul anterior
Fostul soț poate câștiga în judecată jumătate din teren dacă suntem divorțați de aproape trei ani?
Articolul următor
Alte articole interesante