Trucuri sexuale care îl înnebunesc

De multe ori atât femeile, cât și bărbații visează la scene de dragoste romantice. Iar pentru o seară reușită trebuie să știi cum să vă satisfaceți unul pe celălalalt.

separator
646x404

Sexul prin telefon

Atunci când se așteaptă mai puțin, sună-l și șoptește-i suav că îl vei aștepta seara acasă cuminte în pat, îmbrăcată doar în lenjerie intimă. Astfel, o să fiarbă de nerăbdare toată ziua, iar când va ajunge acasă, va fi gata de „acțiune”.

Alege desuurile sexy

Atât femeile, cât și bărbații se inhibează când vine vorba de jocuri erotice sau costumații sexy. Însă, orice bărbat este excitat de imaginea unei femei care poartă lenjerie sexy și tocuri. De asta nu ezita să le porți când vrei să-i oferi o noapte de neuitat.

Ghidează-l cu mâna

Sexul este o experiență în care ar fi bine să-ți implici toate simțurile. Nimic nu-i taie unui bărbat cheful de sex decât o parteneră cu gândurile în altă parte. Gustă, atinge, privește, ascultă și simte.

Ajută-l să se relaxeze. Arată-i cum și unde îți place să fii atinsă.

Sărută-l cu pasiune

Modul în care săruți prezice felul tău de a fi în pat. Dacă obișnuiești să-i dai săruturi suave, în grabă și pe furiș, transmiți mesajul că ești o femeie căreia îi place ca totul să se desfășoare lent. Dacă, din contra, te lipești toată de corpul lui și îl săruți cu pasiune, atunci cel mai probabil știi cum să încingi rapid atmosfera și în pat.

Ce și cum mănânci, spune multe despre tine

Cercetătorii au descoperit că felul în care mănânci și alimentele pe care le consumi, spun multe despre stilul tău. Astfel, persoanele care „se înfruptă” și mănâncă în ritm mai alert, preferă sexul pasional.

Lasa-l să aleagă…

… unde ejaculează. Bineînțeles, doar dacă și tu îți dorești acest lucru.

Sursa

Vezi ce vedetă a schimbat 8 rochii într-o seară!
Articolul anterior
Pugaciova l-a alungat pe Galkin
Articolul următor
Alte articole interesante