Un cuplu de tineri din Chișinău, arestați pentru proxenetism!

Un cuplu de 22 și 27 de ani, locuitori ai municipiului Chișinău, publicau anunțuri pe site-uri și rețele de socializare. Prin diverse promisiuni și abuz de poziţie de vulnerabilitate, recrutau mai multe tinere de la 19 la 25 de ani, majoritatea din ele, fiind din zonele rurale ale ţării, scrie realitatea.md.

separator

Suspecții au fost arestați pentru 30 de zile și plasați în izolatorul de detenție provizorie din cadrul DP mun. Chișinău, fiind suspectați de proxenetism. Aceștia au activat timp de patru luni.

Suspecții vindeau tinerele cu 1000 de lei pe oră, pentru prestarea masajului erotic și serviciilor intime.
Tinerele erau adăpostite într-o casă de toleranță, amenajată într-un imobil de lux din centrul Capitalei, unde prestau servicii sexuale conform aranjamentelor proxeneţilor.

Pentru serviciile oferite, suspecții le promiteau tinerilor 50% din suma primită din partea clienților.
Actualmente, poliţia a identificat 6 tinere care au fost determinate să presteze servicii sexuale.

Ca urmare a perchezițiilor efectuate la domiciliul suspecților au fost ridicate agende cu evidența activității infracționale, un pistol pneumatic dar și o cantitate impunătoare de bijuterii din aur și pietre prețioase.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală în baza art. 220 Cod Penal al RM. Conform legislației în vigoare, persoanele culpabile de „Proxenetism” se pedepsesc cu închisoarea de la 5 la 10 ani.

5 motive mai puţin cunoscute pentru care poţi să ai stomacul umflat
Articolul anterior
Anișoara l-a părăsit pe Dorin Chirtoacă
Articolul următor
Alte articole interesante