Un fiu e fiu până se însoară, o fiică este fiică toată viața

Dacă pentru unii viitori părinți nu contează sexul bebelușului, alții însă își doresc neapărat o fiică sau un fecior. Pentru cei care spun că au nevoie de un băiat și nici într-un caz de o fată, pentru ca ulterior să aibă cine le duce numele mai departe, ar trebui să citească această poveste de viață.

separator

tata-si-fiica

“Doi tineri și-au făcut o promisiune în ziua nunții lor. Nu vor deschide usa casei lor nimănui. Indiferent de cine le bate la ușă.

Într-o dimineață părinții mirelui au bătut de la ușa casei proaspăților însurăței. Cei doi s-au privit în ochi, și-au respectat promisiunea și nu au deschis ușa.

După o vreme, a venit și rândul părinților miresei să bată la ușa casei tinerilor. Cuplul nu a deschis ușa la primele bătăi în ușă. Tânăra și-a privit soțul în ochi și a început să plângă.

– Nu pot! Nu pot să nu le deschis ușa. Deja mi-e dor de ei.

Soțul nu a zis nimic și a lăsat-o să deschidă ușa.

Anii au trecut peste cei doi. Cuplul avea cinci copii: patru băieți și mezina, o fetiță.

Când s-a născut fetița, capul familiei a fost extrem de fericit. A organizat o petrecere mare la care a invitat toată familia.

Oamenii au venit bucuroși și s-au minunat de fericirea bărbatului. Nu îl mai văzuseră niciodată atât de fericit. L-au întrebat:

– De ce ești așa de fericit? Nu te-am văzut așa de fericit când ți s-au născut cei patru fii.

El le-a răspuns:

– Fata mea este cea care îmi va deschide ușa.

Fiicele sunt cu adevărat unice. Ele nu rup niciodată legătura cu părinții lor. Chiar și după ce se căsătoresc, ele nu uită de părinți.”

Tată-şi-fiică
Unica.ro

Lenuța Gheorghiță revine în televiziune!
Articolul anterior
Cât va costa biletul la concertul lui Carla’s Dreams, Dan Bălan, Andrew Rayel și Zdob și Zdub!
Articolul următor
Alte articole interesante